Ο Κιάμος βρήκε την … Νταντά του

Ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στον χώρο της showbiz.

Ο λόγος για την Βασιλική Νταντά, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Club 22 και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr .


-Πόσο δύσκολο είναι για μια καλή φωνή να... ξεχωρίσει, σε μια χώρα που οι μισές γυναίκες δηλώνουν «τραγουδίστριες»;

Ανέκαθεν το επάγγελμα μου ήταν ανταγωνιστικό κ λόγω της προβολής θα το αποκαλούσα «ζηλευτό». Οι σωστές επιλογές, η υπομονή και η επιμονή είναι αυτά που

κάνουν έναν καλλιτέχνη να ξεχωρίσει και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει ο παράγοντας τύχη.


-Υπήρχε κάποιο γεγονός που σε έκανε να αποφασίσεις πως το επάγγελμα που θα ήθελες να κάνεις για να είσαι ευτυχισμένη στη ζωή σου είναι αυτό της τραγουδίστριας ή απλά προέκυψε;


Ήταν όλα «δρομολογημένα» με ένα περίεργο τρόπο. Θυμάμαι μόνο από μικρή να τραγουδάω και να χορεύω στο σαλόνι και όλοι να με κοιτάνε. Η "φίρμα" της γειτονιάς! Ήξερα πάντα ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου. Όταν στην ηλικία των 16 περνούσαμε δύσκολα λόγω ένα δυσάρεστου γεγονότος στην οικογένεια, ο πατέρας μου με πήρε και πήγαμε σε ένα μικρό μαγαζάκι και μου ζήτησε να του τραγουδήσω ένα μοιρολόι..


-ΘεσσαλονίκηΑθήνα... Μια διαδρομή που κάνουν πολλοί καλλιτέχνες. Η « νύμφη του Θερμαϊκού» μοιάζει με το «αγροτικό» ενός καλλιτέχνη. Πιστεύεις πως αν πετύχεις εκεί, είσαι έτοιμη για μεγάλη καριέρα;

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που έζησα 5 χρόνια και την λατρεύω! Αγαπώ τους ανθρώπους της και μόνο αν δώσεις «τα πάντα σου», θα σε αγαπήσουν. Για αυτό και έχει επικρατήσει αυτό περί «δύσκολου κοινού»! Για μένα αποτελούν ένα μεγάλο «στήριγμα» στο νέο μου ξεκίνημα στην Αθήνα.


-Ποιας τραγουδίστριας την καριέρα ζηλεύεις;


Θαυμάζω εκείνες τις γυναίκες που ανέβαιναν στο πάλκο και καθήλωναν τον κόσμο με τις ερμηνείες τους. Τότε που ερμήνευαν με τόσο πάθος τραγούδια για τον έρωτα, τον καημό, τη χαρά και τον πόνο του κόσμου... Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Θεωρώ το επάγγελμα μου ιερό!


-Ποιο τραγούδι θα ήθελες να το έχουν γράψει για σένα και να το έχεις τραγουδήσει πρώτη;


Αυτό είναι κάπως δύσκολο να απαντηθεί. Είναι πολλά τα τραγούδια που έχω σκεφτεί πως θα ήθελα να τα έχω ερμηνεύσει πρώτη. Τα πιο πολλά, είναι τραγούδια της Ελένης Βιτάλη και έχω ζηλέψει την «Ταχεία»... Είναι ένα από αυτά που θα ήθελα να έχουν γράψει για μένα.


-Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα σου;


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου μου cd single «Ένα μόνο να θυμάσαι», που έγινε χρυσό! Στην απονομή ήμουν τόσο ευτυχισμένη και συγκινημένη γιατί ο κόσμος αγάπησε τη δουλειά μου, αλλά και για την παρουσία όλων των φίλων εκείνη τη βραδιά.


-Οι πιο πολλοί σου φίλοι είναι άνδρες ή γυναίκες;


Γυναίκες είναι οι πιο πολλές και είναι φίλες μου από το σχολείο ακόμη. Αλλά έχω και άντρες φίλους. Και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί με στηρίζουν και είναι πάντα εκεί στα δύσκολα αλλά και στις χαρές. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ από την πλευρά μου.


-Ποια είναι η μεγάλη σου φοβία;


Νομίζω πως είναι ίδια με αυτή που έχει όλος ο κόσμος. Οι αρρώστιες... Φοβάμαι μη «χάσω» αγαπημένα μου πρόσωπα.
Η νύχτα δεν είναι πιο δύσκολη για μια γυναίκα σε σχέση με έναν άνδρα;
Δεν νομίζω πως υπάρχει διαχωρισμός. Θεωρώ πως οι προκλήσεις είναι ίδιες και για τα δυο φύλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα