Ο Φράνκο Αλφόνσο καταδικάστηκε σε δεκατέσσερα χρόνια φυλάκισης-Τι λέει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο δικηγόρος του

Οι περιπέτειες του Φράνκο Αλφόνσο με την δικαιοσύνη δείχνουν να μην έχουν τελειωμό.

Εχθές το βράδυ, ολοκληρώθηκε η δίκη του γνωστού καλλιτέχνη και το Πρωτόδικο δικαστήριο τον καταδίκασε σε 14 χρόνια φυλάκισης. Να σας θυμίσουμε ότι ο Φράνκο Αλφόνσο είχε και στο παρελθόν φυλακιστεί για δυο μήνες όπου αφέθηκε ελεύθερος.
Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Θανάση Πλεύρη, ο οποίος δήλωσε: «Καταδικάστηκε χθες για εμπορία ναρκωτικών για 250 κιλά χασίς . Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν για ισόβια , αλλά τελικά του δόθηκε η ποινή των 14χρόνων

με το ελαφρυντικό του «προτέρου εντίμου βίου» . Για 250 κιλά χασίς, η συγκεκριμένη ποινή θεωρείται καλή, αλλά ο Αλφόνσο είναι αθώος. Αυτό είναι κάτι που το πιστεύω εγώ και η συνάδελφος Βασιλική Δόσπρα με την οποία έχουμε αναλάβει την υπόθεση. Μάλιστα, αθώος υποστηρίζει ότι είναι και ο Φράνκο».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Φράνκο Αλφόνσο βρισκόταν σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, ενώ είχε το δικαίωμα να μην παραστεί. «Ο ίδιος επιθυμούσε να είναι στην αίθουσα του δικαστηρίου σε όλη την διαδικασία και ακόμα όταν άκουσε την εισαγγελία να προτείνει ισόβια , η επιθυμία του ήταν να παραμείνει μέχρι το τέλος», μας είπε ο δικηγόρος Θανάσης Πλεύρης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και συνέχισε: «Το δικαστήριο ξεκίνησε στις 18 Απριλίου με συνεχόμενες συνεδριάσεις και ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Προς το παρόν βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές». Όταν ρωτήσαμε τον δικηγόρο του με ποιον τρόπο μπλέχτηκε το όνομα του Φράνκο Αλφόνσο στην υπόθεση μας εξήγησε: «Ο Αλφόνσο είναι μεσίτης φρούτων και υπάρχουν κάποιες συνομιλίες από τις οποίες φαίνεται ότι έκανε εμπορική δραστηριότητα . Σε ένα από τα φορτηγά με τα φρούτα αλλά σε άλλη χρονική περίοδο που δεν ήταν παρόν ο Αλφόνσο μπήκαν μέσα τα ναρκωτικά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε ότι ο Αλφόνσο ήταν συνεργός αυτών των ανθρώπων. Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία γιατί η φόρτωση των ναρκωτικών έγινε σε χρόνους που δεν είχε καμία απολύτως σχέση ο Αλφόνσο και από τους διαλόγους δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Ωστόσο, είναι σεβαστή η πρωτοβάθμια απόφαση, αλλά πιστεύουμε ότι βρίσκεται ένας αθώος στην φυλακή. Τέλος, στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Όλγα Κανλή, η οποία αν και συντετριμμένη από τις εξελίξεις στηρίζει με τον δικό της τρόπο τον Φράνκο Αλφόνσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα