Ο χαμένος της χρονιάς, το άλογο στο γκαζόν και ο πασίγνωστος παρουσιαστής σε ρόλο τζόκεϊ

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας...! Στον εξωτερικό χώρο μεγάλου καναλιού υπήρχε ένα λευκό άλογο το οποίο περίμενε πασίγνωστο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον χαμένο της χρονιάς, Φώτη Σεργουλόπουλο. Την Παρασκευή 6 Ιουλίου οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Star «έριξαν αυλαία» για το καλοκαίρι

και μας αποχαιρέτησαν η καθεμία με τον δικό της τρόπο.

Ο Φώτης και η Μαρία, είχαν στόχο να προσφέρουν την πιο χαρούμενη, την πιο τρελούτσικη εκπομπή για να αποχαιρετίσουν τους δικούς τους φίλους. Μάζεψαν τα πιο αστεία βιντεάκια της χρονιάς και με αυτοσαρκασμό γελούσαν και σχολίαζαν παθήματα, άτυχες και κωμικές στιγμές. Το «παιχνίδι» της τηλεόρασης το ξέρουν καλά και έχουν πια τη δική τους συνταγή επιτυχίας.

Μεταξύ των δυο τους «έτρεχε» όλο το χρόνο ένα κουίζ και σε κάθε εκπομπή έβγαινε ο νικητής. Ο αρχισυντάκτης Νικόλας Τουρουντούς, είχε την ιδέα να κάνει τον απολογισμό και «νικήτρια» βγήκε η Μαρία, η οποία πήρε για έπαθλο ζωγραφισμένο το πορτρέτο και των δύο. Ο Φώτης φόρεσε την πινακίδα του «χαμένου» μαζί και με ένα μεγάλο σομπρέρο και βγήκε στον κήπο του STAR, όπου τον περίμενε ο «Αβάν- γκαρντ», ένα καθαρόαιμο άλογο.

Σε ρόλο τζόκεϊ, ο Φώτης έπρεπε να κάνει το γύρο του κτηρίου, αλλά ο Αβάν-γκαρντ... απέφυγε τη συνύπαρξη, δείχνοντας με χλιμιντρίσματα ότι δεν... τον εμπιστεύεται. Με το τραγούδι «Καλοκαιράκι έχει η καρδιά» χόρεψαν όλοι στο φινάλε της εκπομπής.

Όσο για την «Μεσημεριανή Μελέτη»... μην τους αναζητήσετε. Τρία λεπτά μετά το τέλος της εκπομπής, είχαν όλοι εξαφανιστεί! Η Ελεονώρα Μελέτη, κρύβοντας ένα δάκρυ, είπε αποχαιρετώντας τους τηλεοπτικούς της φίλους «αγάπησα αυτή την εκπομπή γιατί ποτέ δεν μας πλήγωσε. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, την έχουμε τόσο ανάγκη» και μαζί με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη και τους συνεργάτες, Γιώργο Κασπίρη, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Δήμητρα Καλφούντζου, Σπύρο Σιγούρο, Φλορίντα Πετρουτσέλι, υποσχέθηκαν «του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ενώ τέλος, η Ταταιάνα Στεφανίδου, αποχαιρέτησε για φέτος τους φίλους της εκπομπής της με σαμπάνια, λουλούδια αλλά και... χαρτομάντιλα.

Η καλεσμένη της εκπομπής Κατερίνα Καραβάτου για το επαγγελματικό της μέλλον είπε ότι όλα είναι ρευστά ενώ τελικά αποκάλυψε ότι το όνομα της «πριγκίπισσας της» θα είναι Αέλια.

Η πανέμορφη Τάτι έκλεισε την εκπομπή προσφέροντας το δώρο του «Μίλα» , 20.000 ευρώ μετά από κλήρωση. Τυχερή της κλήρωσης, η κυρία Ευαγγελία Κρέστου , που πανευτυχής δήλωσε ότι με αυτά τα χρήματα θα κάνει το καλύτερο δώρο στον γιο της, που παντρεύεται τον Σεπτέμβρη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις τελευταίες εκπομπές

Keywords
Τυχαία Θέματα