Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο χωρισμός, η νέα σχέση και οι ράδιο-αρβύλες!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την προσωπική της ζωή! Ο χωρισμός, η νέα σχέση, οι φήμες και οι ράδιο-αρβύλες. Τι φόβισε όλο αυτό;

«Από τη στιγμή που εκτίθεται κάποιος και δη αρκετά, δεν μπορεί παρά να πέσουν πιο δυνατά φώτα πάνω του -μοιραία και στην προσωπική του ζωή. από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το πώς το διαχειρίζεται αυτό κάποιος, πώς κινείται. Εγώ δεν έδωσα ποτέ λαβές-αφορμές, δεν κουβέντιασα τα της προσωπικής μου ζωής. Αν αφεθείς να το κάνεις, μπαίνεις σε ένα περίεργο "τρυπάκι". Έχουν γράψει πολλές φορές ανακρίβειες, αλλά ποτέ δεν πέρασαν τα όρια, ούτως ώστε να τηλεφωνήσω για να παραπονεθώ ή να προχωρήσω περισσότερο. Θα μου πεις, γράφονται τόσες ανακρίβειες και... σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία θα μπορούσα να τα διαψεύσω. Δεν μπαίνω στον κόπο να το κάνω, γιατί ξέρω ότι δεν θα βγει κάτι» είπε χαρακτηριστικά TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

Όσο για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Γιάννη Λάτσιο λέει:

«Κι εγώ δεν μπορώ να μη σου ξαναπώ ότι δεν μιλώ ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Για τη δουλειά θα σου απαντήσω ότι θες. Για τη ζωή μου και δη έχοντας δύο παιδιά, δεν μιλώ ποτέ...» τόνισε ο ηθοποιός!

Keywords
Τυχαία Θέματα