Νταντά έκανε αγωγή σε πασίγνωστη ηθοποιό!

Μία νταντά κινείται νομικά εναντίον πασίγνωστης ηθοποιού υποστηρίζοντας πως παραλίγο να πατήσει την ίδια και το μωρό που πρόσεχε με το πανάκριβο αυτοκίνητό της.

Ο λόγος για την Lindsay Lohan η οποία έχει νέες φουρτούνες με τις Αρχές ύστερα από την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της μία μπέιμπι σίτερ. Η τελευταία υποστηρίζει ότι παραλίγο να την πατήσει η ηθοποιός η οποία οδηγούσε άτσαλα το πανάκριβο αυτοκίνητό της. Η νταντά υποστηρίζει ότι η ηθοποιός όχι μόνο αδιαφόρησε για την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας αλλά και του μωρού που είχε σε καροτσάκι και

το πήγαινε βόλτα. Όλα αυτά, σύμφωνα με τις καταγγελίες της νταντάς συνέβησαν στο Δυτικό Χόλιγουντ σε δρόμο όπου έτυχε να συναντηθούν κάτω από πολύ δυσάρεστες συνθήκες οι δύο γυναίκες. Η νταντά έχει καταθέσει την αγωγή το 2012 για ελαφρούς τραυματισμούς που υποστηρίζει ότι έφερε μετά το επεισόδιο, επισημαίνοντας ότι το μωρό δεν έπαθε τίποτα χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της μπέιμπι σίτερ. Η υπόθεση εκδικάζεται αλλά σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η νταντά δεν έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει κάτι από το δικαστήριο ούτε να πάρει χρηματική ικανοποίηση καθώς δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της σε βαθμό που να είναι αναγκαίο να αποζημιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα