Νίκος Μάνεσης: «Τα ταλέντα που έχω τα κρατάω για τους δικούς μου»

Αρκετοί επώνυμοι πηγαίνουν σε διάφορες εκπομπές όπου τραγουδάνε και χορεύουν, χωρίς να έχει να κάνει με το επάγγελμά τους.

Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνο τον Νίκο Μάνεση. «Τα ταλέντα που έχω τα κρατάω για τους δικούς μου. Αν θέλω να τραγουδήσω -που το κάνω πολύ καλά, θα το κάνω σπίτι μου. Αν θέλω να χορέψω, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω στην τηλεόραση. Την προσωπική μου ικανότητα ή το πιθανό μου ταλέντο γιατί να το προβάλω στην τηλεόραση; Δεν θα έλεγα όχι να κάνω μια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά στο να συμμετέχω σε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν τις κατηγορώ, περνάει ο κόσμος καλά, αλλά δεν

μου ταιριάζει. Το ψάρεμα για μένα είναι πιο εν-διαφέρον από το να χορεύω βαλς ή να τραγουδάω λαϊκά», δήλωσε στο mytv και συνέχισε: «Απορρίπτω τις εκπομπές που δεν παράγουν δικό τους υλικό. Έχουμε κουραστεί εγώ και ο καθένας να παραγάγουμε υλικό και έρχονται οι άλλοι, παίρνουν ένα πλάνο και μετά εξετάζουν αν έχω κρεατάκια ή αμυγδαλές. Δυστυχώς, οι μισές ελληνικές εκπομπές παράγουν πρόγραμμα και οι άλλες μισές ζουν από το πρόγραμμα των άλλων εκπομπών».

Keywords
Τυχαία Θέματα