Νίκος Μάνεσης: «Δεν ξέρω ούτε πού ούτε αν θα αξιοποιηθώ»

Είναι δημοσιογράφος της ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον Alpha.

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε στο περιοδικό «TVBOX» για τη συνεργασία αυτή: «Ο Alpha, απ' ότι αντιλαμβανόμαστε, κάνει μια στροφή στην ενημέρωση. Δεν είναι ξεκάθαρο το πού ακριβώς θα πάει αυτή η στροφή και σε ποια έκταση». Μέχρι πρότινος το κανάλι είχε ρίξει το βάρος του στην ψυχαγωγία.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε γι' αυτό: «Όταν αποφάσισα να παραμείνω στον Alpha,

αυτή τη δύσκολη περίοδο που δεν υπήρχαν και πολλές δουλειές στη δημοσιογραφική πιάτσα, είχα να κάνω μια επιλογή: ή να ακολουθήσω μια πολιτική την οποία χάρασσε ο εργοδότης ή όχι. Εγώ λοιπόν επέλεξα να ακολουθήσω την πολιτική του εργοδότη. Σαφώς θα ήθελα πολύ περισσότερη ενημέρωση, δημοσιογράφος είμαι, αλλά δε με ανάγκασε και κανείς. Οφείλω όμως να τονίσω ότι σε μια περίοδο όπου 'έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα' στη δημοσιογραφική πιάτσα, ο Alpha ήταν το μόνο κανάλι που δεν προχώρησε σε μαζικές απολύσεις και το μόνο που δεν έκανε μαζικές περικοπές αποδοχών, όπως συνέβη σε όλα τα άλλα κανάλια. Αισθανόμασταν ασφάλεια ότι θα καταβληθούν οι αμοιβές μας».

Όσο για το αν γνωρίζει που θα αξιοποιηθεί, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, δεν ξέρω ούτε πού ούτε αν θα αξιοποιηθώ. Θεωρώ ότι, επειδή είμαι άνθρωπος της ενημέρωσης, αν ενδιαφέρονται να με χρησιμοποιήσουν, θα με χρησιμοποιήσουν. Αν όχι, έτσι είναι η ζωή. Έχω συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι το καλοκαίρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα