Νέα κόντρα στη Showbiz... Πώρος κατά Παπανώτα!

Νέα κόντρα; Ο Σπύρος Πώρος επιτέθηκε μέσω του facebook του στον Δημήτρη Παπανώτα! Ο λόγος;

Διαβάστε τι έγαρψε στην προσωπική του σελίδα ο γνωστός Έλληνας φωτογράφος:
«Πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα και επειδή δεν κρύφτηκα ποτέ και από κανένα και δεν έκανα κανένα 'deal' με αυτούς που θεωρώ υπεύθυνους για την ξεφτίλα της χώρας όσον αφορά τα media, σας την δίνω για να κρίνεται. Θα παρακαλούσα τον Παπανώτα να μην σεβαστεί την οικογένεια

μου και να μου πει ευθέως τι εννοεί, και μετά θα του απαντήσω καταλλήλως. Οι άνδρες δεν απαντούν με τέτοια δόλια μνήματα, οποίος έχει να πει κάτι για το ποιον μου ας έχει τα αρχ@@ια να το πει,αλλιώς τουμπεκι. και παρεμπιπτόντως εκπόρνευση είναι αυτό που κάνετε καθημερινά, με πελάτη τον απλό τηλεθεατή, αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ για την ζωή μου σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις.

Κάτι μου είπαν ότι έγραψες για μένα και μάλιστα πολύ άδικο. Περί σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ. Δε θα σου απαντήσω δημόσια γιατί σέβομαι την οικογένεια που έχεις κάνει. Μήπως θα πρέπει να κάνεις το ίδιο; Επειδή δεν με ξέρεις πρέπει να σου πω ότι η ζωή μου χάρισε απλόχερα έρωτες και ηδονές. Κανένα απωθημένο. Χορτασίλα ίσως. Το μόνο που δε γνώρισα είναι η εκπόρνευση. Αν γίνουμε φίλοι θα μου μιλήσεις εσύ για αυτό. Και μη ξεχνάς. Τα πάθη των ανθρώπων είναι ιερά. Όταν τα δείχνεις με το δάχτυλο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική και για τα δικά σου. Anyway no hard feelings. Αν γίνουμε φίλοι θα καταλάβεις ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αυτό που έχεις στο μυαλό σου για μένα. Καλημέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα