«Μες στην Καλή Χαρά»: Τι θα δούμε στις τελευταίες εκπομπές του χρόνου;

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 10:00, η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» υποδέχεται τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει πολλά για τον έρωτα καθώς και για τη νέα ζωή του στη Νέα Υόρκη. Η παρέα μεγαλώνει με τον Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος μιλάει για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και ερμηνεύει τις επιτυχίες του. Ακόμη, παίρνουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε γιορτινές συνθέσεις με καρπούς, φρούτα και φυτά που φέρνουν

τύχη, και ετοιμάζουμε ρολό χοιρινό στο φούρνο με τις συμβουλές της Ιωάννας Τσολομίτη. Τέλος, ο hairstylist Δημήτρης Σταματίου μας παρουσιάζει εορταστικά χτενίσματα.

Ενώ την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της, υποδέχονται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία αποκαλύπτει στοιχεία που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Καλεσμένη της εκπομπής και η Τάμτα που μιλά για την κόρη της και την καριέρα της στην Ελλάδα, αλλά και ερμηνεύει τις επιτυχίες της. Ο chef Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει τη βασιλόπιτα ενώ ο μασέρ Διονύσης Γιαννιώτης μας δείχνει τρόπους για να χαλαρώσουμε πριν από το ρεβεγιόν. Η στυλίστρια Ιωάννα Σαλαμούρα μας βοηθάει να επιλέξουμε το κατάλληλο ένδυμα για το ρεβεγιόν ενώ ο make-up artist Γιάννης Μιχαηλίδης προτείνει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα