Μέμος Μπεγνής: Φτιάχνει κουκλόσπιτα και το διασκεδάζει!

Ένα άγνωστο πάθος του αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μέμος Μπεγνής. Το μεράκι του ηθοποιού είναι να φτιάχνει υπέροχα κουκλόσπιτα που κοσμούν διάφορες γωνιές του σπιτιού του.


«Αυτό το σπίτι είναι το καταφύγιο μου, έχει θετική ενέργεια και αντιπροσωπεύει το παιδί ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει μέσα μου. Έτσι, παίζω με την ψυχή μου όταν βρίσκομαι εδώ, καθώς το χόμπι μου είναι η κατασκευή κουκλόσπιτων και πάζλ!», λέει στη Real και συνεχίζει: «Ίσως κάποιοι βιαστούν να πουν πως είναι μια κοριτσίστικη

ασχολία. Δεν είναι έτσι! Αντίθετα, μιλάμε για ένα αφάνταστα δύσκολο χόμπι, ειδικά για μένα που είμαι απαιτητικός και φιλόδοξος και ονειρεύομαι, π.χ να φτιάξω τον Πύργο της Βαβέλ, ένα από τα πιο περίπλοκα πάζλ με 9.000κομμάτια». Στο σαλόνι του δεσπόζει ένα διώροφο κουκλόσπιτο που έφτιαξε ο ίδιος. «Πρόκειται για μια μικρογραφία κανονικής κατασκευής...Μιλάμε για μια φοβερά ξεθεωτική, μπελαλίδικη δουλειά ατέλειωτων, που όμως εμένα με ηρεμεί και με χαλαρώνει. Το ίδιο όμορφα νιώθω όταν φτιάχνω πίνακες με πάζλ αμέτρητων κομματιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα