«Με αγάπη»: Τι θα δούμε

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκινάει «Με Αγάπη» και η Μαρί Κυριακού φέρνει για τους τηλεθεατές πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Συντονιστείτε, «Με Αγάπη» καθημερινά στον ΑΝΤ1 ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος!

ΠΑΙΔΙΚΉ ΒΊΑ: ΔΕΝ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ

Τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα της παιδικής βίας συνεχώς αυξάνονται όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα 21 Μαΐου η Μαρί Κυριακού,

μας ενημερώνει για τα αποτελέσματα της έρευνας «ΠΑΙΔΙΚΉ ΒΊΑ: ΔΕΝ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ».

ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 22 Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στην ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, με σκοπό να προσφέρουν ακόμα περισσότερη ανακούφιση.

GIVE THE KIDS

Η εκπομπή «Με Αγάπη», μας πληροφορεί για την ομάδα «GIVE THE KIDS». Πρόκειται για μια παρέα γονέων που μας καλεί να προσφέρουμε τα ρούχα και τα παπούτσια των παιδιών μας, που δεν χρειαζόμαστε πια. Περισσότερα, την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 12:50.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΛΛΙΏΣ

Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για τη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΛΛΙΏΣ», τη μεγαλύτερη σύμπραξη δημιουργικών ομάδων, θεσμικών φορέων, ιδιωτικών πρωτοβουλιών και εθελοντών στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 24 Μαΐου στον ΑΝΤ1!

Κοινότητα στη Βόρεια Εύβοια

Την Παρασκευή 25 Μαΐου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας ενημερώνει για τη μη κυβερνητική οργάνωση «FREE & REAL – Αληθινά Ελεύθεροι», η οποία έχει κατασκευάσει μια πρότυπη κοινότητα σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον στη ΒόρειαΕύβοια!

Keywords
Τυχαία Θέματα