«Με αγάπη»: Ένα μαγικό πάρτι από την Μαρί Κυριακού για όλα τα παιδιά

Η εκπομπή «Με αγάπη» και η Μαρί Κυριακού, με αφορμή τα γενέθλιά της, σκόρπισαν χαμόγελα σε περισσότερα από χίλια παιδιά που μεγαλώνουν σε ιδρύματα, προέρχονται από άπορες οικογένειες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, σ' ένα μαγικό πάρτι το Σάββατο 7 Απριλίου.

Οι μικροί φίλοι της Μαρί Κυριακού έσβησαν μαζί της την τούρτα και της προσέφεραν λουλούδια και δώρα, που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι με πολλή αγάπη! Ακόμα χόρτασαν παιχνίδι με τους ανθρώπους του Παιχνιδαγωγίου και πήραν υπέροχα αναμνηστικά από τη Lego.

Η Μαρί Κυριακού δεν έλειψε στιγμή από κοντά τους! Έπαιξε, τραγούδησε, χόρεψε και γιόρτασε μαζί τους σε όλη τη διάρκεια του πάρτι. Τα παιδιά διασκέδασαν με ευχάριστες δραστηριότητες και απόλαυσαν λιχουδιές της Intersalas Catering. Ακόμα, δημιούργησαν τις δικές τους λαμπάδες, αλλά και τραγούδησαν και χόρεψαν παρέα με τον Μάικ τον Φασολάκη. Ο αγαπημένος ήρωας του ομώνυμου παιδικού βιβλίου της Μαρί Κυριακού, σκόρπισε χαμόγελα στους μικρούς καλεσμένους και φωτογραφήθηκε μαζί με τους. Ο Μάικ ο Φασολάκης είναι ο ήρωας που τα παιδιά έχουν λατρέψει, χαρίζοντας στα βιβλία της σειράς τεράστια επιτυχία. Έτσι το βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης θα σε γαργαλίσω» και «Μάικ ο Φασολάκης πάω θάλασσα» επανακυκλοφορούν! Στο ξεχωριστό πάρτι που διοργάνωσε η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και η Μαρί Κυριακού, παραβρέθηκαν περισσότερα από 30 Σωματεία, Ιδρύματα και Οργανώσεις. Το πάρτι της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, χάρισε και φέτος χαρά και χαμόγελα σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη την υποστήριξή μας. Ήταν μια ευκαιρία για τη Μαρί Κυριακού και τους συνεργάτες της, να δείξουν έμπρακτα, για άλλη μια φορά σ' αυτά τα παιδιά, την αγάπη τους, αλλά και να τα ευχαριστήσουν για τις δυνατές στιγμές που ζουν και μοιράζονται μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα