Μαριάννα Κατσουλάκου: «Όνειρό μου είναι να πρωταγωνιστήσω σε σόου της Victoria’s Secret»

Η Μαριάννα Κατσουλάκου τρέλανε τους Βρετανούς και σήμερα ονειρεύεται να γίνει σύντομα ένας από τους σέξι αγγέλους της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

«Την πρώτη μου φωτογράφηση την έκανα σε ηλικία 9 ετών και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ ώστε πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο δρόμο. Σε μια ηλικία όπου οι συμμαθήτριές μου ονειρεύονταν να γίνουν νηπιαγωγοί, δικηγόροι και γιατροί εγώ διψούσα για βόλτες στην πασαρέλα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισε

στην Αθήνα προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της: «Μπήκα στο πρακτορείο VN Models και αφού έφτιαξα με τη βοήθεια φωτογράφων, στυλιστών και ατζέντηδων το book μου, έκλεισα τις πρώτες μου δουλειές. Εχω πάρει μέρος σε editorial μόδας των περισσότερων γυναικείων περιοδικών και έχω πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιδείξεις νέων Ελλήνων σχεδιαστών».
Σε ένα ταξίδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τη Βρετανίδα μητέρα της κάνει μια επαφή με γνωστά πρακτορεία μοντέλων: «Το γεγονός ότι έχω μητέρα Αγγλίδα με βοηθά ιδιαίτερα καθώς μιλάω τα αγγλικά και έχω εντρυφήσει στη νοοτροπία των ξένων, που κάποιες φορές διαφέρει εντελώς από τη δική μας. Οι πρώτες επαφές απέφεραν αποτελέσματα, γι' αυτό και δεν αποκλείεται αφού περάσω έναν χρόνο στην Αθήνα να μετακομίσω μόνιμα στο εξωτερικό».
Περιμένει μια σοβαρή πρόταση θα τη βγάλει μόνιμα εκτός συνόρων με στόχο μια διεθνή καριέρα: «Αυτόν τον χειμώνα ήθελα να ευχαριστηθώ τη ζωή στην πόλη. Στόχος μου ωστόσο παραμένει πάντα το εξωτερικό και οι μεγάλοι οίκοι μόδας. Ονειρό μου είναι να πρωταγωνιστήσω σε σόου της Victoria's Secret, γιατί αυτός ο οίκος έχει καταφέρει κάτι μαγικό: μετατρέπει τα μοντέλα σε πραγματικούς αγγέλους!».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα