Μαρία Καρλάκη: «Δεν έχω σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα»

Έξαλλη είναι η Μαρία Καρλάκη με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής είναι φίλοι αρκετά χρόνια και ποτέ δεν έχει δει ο ένας τον άλλο ερωτικά. «Φτάνει με αυτό το θέμα. Με τον Γιώργο είμαστε μόνο φίλοι. Το γεγονός ότι μπορεί να τον θέλουν ελληνικές ομάδες δεν σημαίνει ότι θ’ αφήσει την καριέρα του στο εξωτερικό για να έρθει όπως γράφεται εδώ για μένα.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», δήλωσε αγανακτισμένη στο gossip-tv.gr η Μαρία Καρλάκη και συνέχισε: «Κατά καιρούς γράφονται διάφορα και δεν δίνω σημασία. Μετά την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού, το οποίο έγραψα για τον χωρισμό μου, οι φήμες οργιάζουν. Λοιπόν, για να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό με τον Γιώργο είμαστε μόνο φίλοι και τίποτα περισσότερο. Εξάλλου πριν λίγο καιρό χώρισα και τώρα για μένα προτεραιότητα έχει μόνο η δουλειά μου». Η τραγουδίστρια μάλιστα έδωσε και την δική της απάντηση για τα όσα γράφονται μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα