Μαρία Ηλιάκη: «Καλύτερα να είμαι ξινή παρά κακιά»

Ξινή την ανεβάζει, ξινή την κατεβάζει σε καθημερινή βάση στη ραδιοφωνική τους εκπομπή τη Μαρία Ηλιάκη ο Μάκης Πουνέντης και προφανώς ήρθε η στιγμή για τη Μαρία να... απολογηθεί για την ξινίλα της.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο TV Έθνος μίλησε για τον εαυτό της αλλά και για το πώς εισπράττει τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη αλλά και της Κατερίνας Καινούργιου. Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι δεν την ενοχλούν τα σχόλια που προέρχονται από τις δύο φίλες της, πρόσθεσε: «Καλύτερα να είμαι ξινή, παρά να είμαι κακιά. Δεν πιστεύω ότι είμαι ένας κακός άνθρωπος, απλώς είμαι επιφυλακτική.

Στην αρχή κάθε γνωριμίας προσέχω πάρα πολύ τι θα πω και πως θα το πω. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, δεν ανοίγομαι εύκολα και δεν κάνω φιλίες». Όσο για τη σχέση της με τη Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Είναι η αγαπημένη μου, είναι φίλη με Φ κεφαλαίο. Την αγαπώ πολύ γιατί είναι πολύ διαφορετική από μένα-γιατί εγώ είμαι και λίγο ξινούλα- ενώ εκείνη με το χαμόγελο της μου δίνει πολλή ενέργεια και μου φτιάχνει τη διάθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα