Μαργαρίτα Δρούτσα: Μιλά για τις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης που πέρασε!

Η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη και πολλές φορές όπως και η ίδια παραδέχεται, λύγισε και δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει.

Η Μαργαρίτα Δρούτσα εδώ και δέκα μέρες πετά στα σύννεφα από ευτυχία αφού όλα πήγαν κατ' ευχή και έχει στα χέρια της την κόρη της. Όμως το διάστημα της εγκυμοσύνης, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη. Όπως η ίδια η μουσική παραγωγός παραδέχεται: «Το αντιμετώπισα με όση ηρεμία μπορούσα ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του γιατρού μου και κάποιων γνωστών μου μαμάδων που είχαν περάσει από μια παρόμοια κατάσταση». Η Μαργαρίτα Δρούτσα αποκαλύπτει

τι ακριβώς της συνέβη: «Έπαθα τρεις αποκολλήσεις. Η πρώτη ήταν στον τρίτο μήνα και άλλες δύο στις αρχές του τέταρτου. Ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα, γιατί έπρεπε να παραμείνω δύο μήνες στο κρεβάτι. Όμως δεν παραπονιέμαι, γιατί ξέρω περιπτώσεις πολλών γυναικών που έχουν περάσει σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη τους στο κρεβάτι, όπως και πολλές περιπτώσεις γυναικών, οι οποίες στο τέλος δεν κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους». Πώς αντιμετώπισε ψυχολογικά όλη αυτή την κατάσταση; Η ίδια λέει στην Espresso: «Ανησύχησα, αλλά πιο πολύ ανησύχησα όταν συνέβη την τρίτη φορά, γιατί υπήρχε πολύ μεγάλος κίνδυνος να αποβάλω. Υπήρξαν στιγμές που λύγισα, που ένιωσα ότι μπορεί και να μην τα καταφέρω, που απογοητεύτηκα και έχασα τη θετική σκέψη μου. Όμως ευτυχώς τα αντιμετώπισα όλα από τη θετική πλευρά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα