Μάλφα: «Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου»

Η Σοφία Βόσσου, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, εξέφρασε τα παράπονά της για τη βαθμολογία της από την αρχή των live. Θεωρεί ότι οι εμφανίσεις της δεν αξίζουν να βαθμολογούνται με 3 ή 4. Τι απαντά σε αυτό η Μπέσσυ Μάλφα;

«Εγώ συγκεκριμένα στο τελευταίο live έβαλα στη Σοφία, που την αγαπώ και την εκτιμώ, 7. Μακάρι να μπορούσαμε να τους βαθμολογούμε όλους με 12. Οι συμμετέχοντες όμως γνωρίζουν ότι πρέπει να βάλουμε έναν βαθμό με κλίμακα από το 3 έως το 12» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Υπάρχουν

περιπτώσεις όπου έχετε έρθει σε διαφωνία με άλλους κριτές για την εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου;
«Την όποια διαφωνία μας την εκφράζουμε εκείνη τη στιγμή, την ώρα της ζωντανής εκπομπής. Σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές διαφωνίας, αυτό είναι το φυσιολογικό, γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια γνώμη.»

- Μέχρι σήμερα είχατε ατυχείς στιγμές στην κριτική σας, δηλαδή μετανιώσατε για κάτι που είπατε;
«Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου για να πω ότι είμαι άνθρωπος που μετανιώνω για οτιδήποτε. Η σκέψη μου είναι γρήγορη και παίρνω άμεσα αποφάσεις. Υπερασπίζομαι αυτό που θεωρώ εγώ δίκαιο και σωστό. Δεν μετανιώνω για όσα λέω και κάνω, είναι επιλογή μου. Οτιδήποτε θεωρείται λάθος από τους άλλους είναι κέρδος για μένα γιατί με βοηθάει να προχωρήσω ως άνθρωπος. Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ ότι μπορεί κάποια κριτική μου να μην αρέσει. Εκεί παίρνω θέση γιατί είναι η επιλογή μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα