Μάκης Πουνέντης: Η σχέση του με τους καλλιτέχνες και η παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιανό!

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πρόσφατα πως, παρόλο που ήταν στην εταιρεία, ο Μάκης Πουνέντης τον είχε «κόψει» από τον Ρυθμό και δεν έπαιζε τα τραγούδια του. Τι απαντά σε αυτό ο ίδιος;

«Την περίοδο στην οποία αναφέρεται ο Γιώργος, ο Ρυθμός ήταν το νούμερο ένα ραδιόφωνο. Όλοι οι καλλιτέχνες ήθελαν να ακούγονται εκεί τα τραγούδια τους και κάτι τέτοιο φυσικά δεν ήταν εφικτό. Επιπλέον ο ρόλος μου ως διευθυντής του σταθμού δεν ήταν να παίζω τα τραγούδια της Heaven.

Θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό θέμα με τον Γιώργο Λιανό. Απλά εκτίμησα εκείνη την εποχή πως δεν μπορούσα να παίζω και το δικό του τραγούδι», απαντά στο περιοδικό Εγώ. Όσο για το πώς βρίσκει τον τρόπο να έχει καλές σχέσεις με όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής τη στιγμή που υπάρχει τόσος ανταγωνισμός; «Είναι εφιάλτης, αλλά είναι και η τρέλα μου! Τον περασμένο μήνα, για παράδειγμα, είχα στον Λάμψη το καινούργιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, το καινούργιο της Άννας Βίσση, αλλά και του Νίκου Οικονομόπουλου. Τους δούλεψα όλους το ίδιο και πήγαν όλα μια χαρά». Παράλληλα ο Μάκης Πουνέντης αναφέρεται και στα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί πως είχε μεγάλες κόντρες με τον Φοίβο. «Κόντρες όχι, διαφωνίες ναι. Πάντα λέω την άποψη μου, δεν κρύβομαι, για να είμαι εντάξει πρωτίστως με τον εαυτό μου», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα