Μαίρη Συνατσάκη: «Τέτοιες οικονομικές πίκρες τρώω από παντού»

Η φετινή συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη στο master chef της έχει αφήσει γλυκόπικρη γεύση;

«Όχι, δεν μπορώ να βάλω πίκρα σε αυτό το πράγμα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε και θα την έχω πάντα στο μυαλό μου, ακόμη και τα οικονομικά ζητήματα να μη λυθούν ποτέ. Θα ήθελα και εύχομαι να λυθούν, αλλά αυτό δεν αναιρεί το πόσο σημαντική εμπειρία ήταν. Δυστυχώς, τέτοιες οικονομικές πίκρες τρώω από παντού,

όπως και το 90% της Ελλάδας» τόνισε στο TV Έθνος.

Της δημιούργησε κάποια ανασφάλεια; Θα έκανε κάτι χωρίς να ξέρει αν τελικά θα πληρωθεί; «Καλώς ή κακώς, όλο και πιο συχνά κάποιος μπορεί να σου πει εκ των υστέρων ότι δεν θα πληρωθείς ή θα αργήσεις να πληρωθείς. Δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι εργοδότες που το εκμεταλλεύονται κάνοντας το πρόβλημα να δείχνει μεγαλύτερο απ' όσο είναι, αλλά και το να μην κάνεις τίποτα επειδή φοβάσαι είναι χειρότερο. Είναι πολύ ανέντιμο για τους ανθρώπους που δουλεύουν σε οποιονδήποτε τομέα να εκμεταλλεύεται κάποιος την οικονομική κρίση.»

Κάποιοι χαρακτήρισαν την παρουσίαση άτονη και by the book. Ότι δεν έδωσε κάτι από τον εαυτό της. Τι απαντά; «Εγώ έκανα αυτό που μου ζητήθηκε, στο πλαίσιο που μου ζητήθηκε και με τον τρόπο που ήθελαν να το κάνω. Ως επαγγελματίας, νιώθω ότι έκανα το σωστό. Αν παρατηρήσει κανείς τα επεισόδια των «Μaster class», όπου τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά, ήταν τελείως διαφορετική η παρουσίαση. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω το format της εκπομπής για να δείξω κάτι από εμένα. Το σόου δεν έγινε για να δείξω αν είμαι καλή παρουσιάστρια ή όχι, αλλά για να αναδειχθεί ο νέος Έλληνας master chef. Αν και δεν έχουμε ακόμη τελικό! Δεν θεωρώ σκληρές τις κριτικές, τις θεωρώ απλώς κριτικές. Υπάρχουν άνθρωποι που σε προτιμούν και άνθρωποι που δεν. Εγώ ακολούθησα αυτό που επαγγελματικά θεωρώ ότι ήταν σωστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα