Μάγδα Τσέγκου: Μιλάει για την συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά

Η Μάγδα Τσέγκου εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται επαγγελματικά στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά και σε συνέντευξή της μίλησε για την συνεργασία τους.

«Είναι δύσκολα, πραγματικά δύσκολα. Κι αυτό γιατί τα ωράρια είναι εξαντλητικά, οι χρόνοι πολύ πιεσμένοι και είμαστε υπ'ατμόν μέρα-νύχτα. Ο Γιώργος από την άλλη είναι τελειομανής και έχει απαιτήσεις. Πρέπει να κάνω πολλά πράγματα και ταυτόχρονα. Εσείς βλέπετε μόνο τον αέρα, που είναι 2 ώρες. Εκεί, την ώρα της εκπομπής, μιλάω με τον Γιώργο, βλέπω μηνύματα, τσεκάρω αν έχουν φτάσει οι καλεσμένοι, τα links αν είναι στην ώρα τους

και άλλα πολλά. Καθημερινά όμως, πρέπει να δω ενημερωτικές εκπομπές, δελτία, εφημερίδες, να βγάλω τίτλους, να δω βίντεο και άλλα χίλια πράγματα, προκειμένου να ετοιμαστώ για το σαββατοκύριακο. Αυτά είναι τα άσχημα. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Ο Γιώργος λέει ότι η επιτυχία είναι όλων μας και το λάθος δικό του. Για μένα είναι μεγάλη τιμή αυτή η συνεργασία και το γεγονός ότι κάνω την αρχισυνταξία της εκπομπής είναι ακόμη πιο σημαντικό», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα