Λιάγκας: «Είμαστε μια ομάδα, μια παρέα και θα πέσουμε μέχρι ενός»

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή όλες τις φήμες που ακούγονται για την αντικατάσταση της Φαίης και επειδή χθες και σήμερα απουσιάζει μίλησε γι' αυτό το θέμα!


«Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση της Φαίης, επειδή ρώτησαν και τονΓιάννη Λάτσιο. Χθες και σήμερα η Φαίη δεν είναι εδώ επειδή είναι λίγο αρρωστούλα και αύριο ελπίζουμε να είναι. Δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης, για να το ξεκαθαρίσουμε».
Και συνέχισε: «Ούτε η Φαίη, ούτε εγώ, ούτε κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά αυτή εδώ η εκπομπή στηρίζεται σε μια ομάδα και μάλιστα υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Λιανός και ο Γεωργαντάς

που είναι παρουσιαστές εγνωσμένης αξίας. Δε νομίζω να υπάρχουν καλύτεροι παρουσιαστές από τον Λιανό και τον Γεωργαντά που να έρθουν εδώ και να αντικαταστήσουν εμένα και τη Φαίη. Η Σάσα τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει, επίσης, μια πορεία και είναι σημαντικό μέλος μιας παρέας. Συνεπώς, πόσοι είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που ανέφερα για να έρθουν εδώ και να αντικαταστήσουν την αφεντιά μου και τη Φαίη; Άρα δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης για να το κλείσουμε. Είμαστε μια ομάδα, μια παρέα και θα πέσουμε μέχρι ενός. Πέραν αυτών είναι και άλλοι όπως η Λίτσα και η Αργυρώ, άνθρωποι που μπορεί να στηρίξουν μια εκπομπή απολύτως μόνες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα