Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι»

Σε συνέντευξή του ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο γεωπόνος από το "Κάτω Παρτάλι"μίλησε μεταξύ άλλων για τους έρωτες που έζησε και τη σχέση του με τις γυναίκες.

Πριν μίλησες για μεγάλους έρωτες. Έζησες πολλούς;
Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι. Δεν υπήρξα ποτέ τσιγκούνης στα συναισθήματά μου και όσες ήταν δίπλα μου ήταν γενναιόδωρες με μένα. Στα 33 μου, μπορώ να σου πω πως είμαι τυχερός για όσα έχω ζήσει στις προσωπικές μου

σχέσεις.
Ο έρωτας σού δημιουργεί ανασφάλειες;
Όχι. Μπορεί στο παρελθόν να πέρασα κάποιες στιγμές που αναρωτήθηκα, αλλά γενικά δεν είμαι ανασφαλής. Δεν μου αρέσει να δεσμεύω τον άλλον παραπάνω από όσο πρέπει. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Μόνο όταν είσαι ελεύθερος μπορείς να αγαπήσεις με δύναμη και πάθος τον άλλον, όχι όταν σε βάζει σε ψυχοφθόρες διαδικασίες. Αν με αγαπάει κάποιος και τον αγαπάω κι εγώ, εκεί θα μείνω.

Η αναγνωρισιμότητά σου επηρεάζει τον τρόπο που λειτουργείς σε μία σχέση; Για παράδειγμα, θα το σκεφτόσουν δύο και τρεις φορές, αν πρέπει να φιλήσεις την κοπέλα σου σε δημόσιο χώρο;
Κοίτα, γενικά ως άνθρωπος είμαι πολύ συγκρατημένος στις εκφράσεις μου. Ειδικά δημόσια που δεν υπάρχει λόγος. Μπορώ να φιλήσω την κοπέλα μου σε ιδιωτικό χώρο, όχι μέσα στον κόσμο. Πόσες φορές έχουμε βρεθεί μέσα σε τρένα, εστιατόρια, οπουδήποτε, και βλέπουμε ζευγάρια να κάνουν σαν παλαβά; Δεν το κρίνω αυτό, αλλά με φέρνει σε αμηχανία γιατί είναι κάτι που δεν θα έκανα.

Η σχέση σου με τις γυναίκες ποια είναι; Τις προσεγγίζεις εύκολα;
Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο. Ο κάθε άνθρωπος θέλει τον δικό του τρόπο προσέγγισης. Από εκεί και πέρα πολλά παίζουν ρόλο: σε τι μέρος βρίσκεσαι, ποια η διάθεση σου και άλλα. Γενικά, αν κάτι μου αρέσει πολύ δεν θα το σκεφτώ δεύτερη φορά και με όμορφο τρόπο -και όσο μου επιτρέπεται- μιλάω και εκφράζομαι. Τα πράγματα είναι απλά. Εμείς τα κάνουμε δύσκολα.
Πηγή: Down Town

Keywords
Τυχαία Θέματα