Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Μια θαυματοποιός είναι η γυναίκα και πώς μπορείς να μη μαγεύεσαι απ’ αυτήν;»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι από τους σέξι ηθοποιούς της γενιάς του και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν αποδέχεται την ταμπέλα «σέξι» αλλά και για τη λατρεία του στις γυναίκες.

«Τις γυναίκες τις αγαπώ βαθιά, τις ερωτεύομαι για αυτό που εν δυνάμει μπορούν να γίνουν αλλά και για αυτό που κανένας άντρας δεν μπορεί να κάνει: να γεννά. Μια θαυματοποιός είναι η γυναίκα και πώς μπορείς να μη μαγεύεσαι απ' αυτήν; Κάθε

γυναίκα πιστεύω -πέρα από τα στραβά που μπορεί να χρεώνουμε σ' αυτές- έχει τη γοητεία της αλλά και το κουμπί της. Από την άλλη, δεν ξέρω τι είναι αυτό που πιστεύουν για μένα οι γυναίκες. Πολλές φορές πέφτουν έξω. Ας πούμε, στο "Παρτάλι" υποδύομαι ένα γεωπόνο ιδιαίτερα εκδηλωτικό και προκλητικό πολλές φορές. Υπάρχει, όμως, λόγος που ο "Θανάσης" έχει αυτό το ιδιότυπο σεξαπίλ και που αύριο μπορεί να ανατραπεί εντελώς. Δεν σημαίνει ότι επειδή καλούμαι να υποστηρίξω ένα ρόλο, είμαι έτσι και ως Λεωνίδας. Προσωπικά, δεν αισθάνομαι καθόλου σέξι, ούτε καν ωραίος. Νιώθω περισσότερο ένας άνθρωπος σκεπτόμενος. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τον όποιο ερωτισμό μου, απλώς και μόνο για να συλλέξω καλές γνώμες ή μια επιπλέον κατάκτηση... Ούτε όταν ήμουν 20, ούτε σήμερα στα 33 μου. Ο όρος "σέξι" δεν με ενδιαφέρει - με αφορά περισσότερο η αλήθεια μου, παρά η εικόνα μου. Προτιμώ να γοητεύω με τον τρόπο σκέψης μου και όχι με άλλο τρόπο», δήλωσε στο περιοδικό «Omikron».

Keywords
Τυχαία Θέματα