Κώστας Βουτσάς: «Η τηλεόραση έχει ένα μεγάλο ατού, έχεις στα χέρια σου το τηλεκοντρόλ. Αν κάτι δεν σου αρέσει άλλαξέ το»

Ο Κώστας Βουτσάς επιστρέφει στην μικρή οθόνη και μίλησε για την νέα του αυτή δουλειά.

«Nαι, συμμετέχω σε ένα σίριαλ που θα λέγεται "Με τα παντελόνια κάτω", σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, και θα κάνω και μια ταινία με το σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη». Πώς όμως βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο σήμερα; «Η τηλεόραση έχει ένα μεγάλο ατού, έχεις στα χέρια σου το τηλεκοντρόλ. Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Η κρατική τηλεόραση, παραδείγματος χάριν, έχει ωραία προγράμματα».

Όσο για το αν προλαβαίνει να δει τηλεόραση είπε στο περιοδικό «Tv Glam»: «Βλέπω ειδήσεις, από τη μέση και κάτω. Σου μαυρίζουν όμως την ψυχή. Χαίρομαι που βλέπω ότι ο κόσμος κάνει πορείες και φωνάζει αλλά δεν ξέρω αν θα βρεθεί λύση». Αν πιστεύει ότι φταίμε κι εμείς σαν πολίτες για όλη την κατάσταση ανέφερε ότι: «Φταίμε κι εμείς, γιατί είμαστε φοροφυγάδες, έχουμε τέσσερα αυτοκίνητα και "ξεχνάμε" ότι οι συγγενείς μας πέθαναν για να εισπράττουμε τις συντάξεις τους. Γίνεται να ξεχάσεις ότι πέθανε η μάνα σου; Όλοι είμαστε συμμέτοχοι στην απάτη και πρέπει να ξεσηκωθούμε. Όταν κάθονται δύο σε ένα τραπέζι, ο ένας τρώει κι ο άλλος βλέπει, η συντέλεια του κόσμου θα έρθει απ' αυτόν που βλέπει. Στην Ελλάδα, τσιμπολογάει κι αυτός που βλέπει και βολεύεται. Αν αδειάσει το πιάτο, να δούμε τι θα γίνει...».

Keywords
Τυχαία Θέματα