Κώστας Κρομμύδας: «Προτάσεις υπήρχαν αλλά δεν έγινε τίποτα από αυτά που συζητούσα»

Για την τηλεόραση, την καριέρα του σε αυτήν και τις προτάσεις που έχει δεχτεί μετά τη συμμετοχή του στη «Ζωή της άλλης» μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο γνωστός ηθοποιός και συμμετέχων στο «Dancing with The Stars» δήλωσε στο entertv για την τηλεόραση του σήμερα: «Η τηλεόραση βρίσκεται στην πιο κρίσιμή της φάση από τη δημιουργία της ελεύθερης τηλεόρασης. Έχω την εντύπωση ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα,

σαφώς, βέβαια, δεν θα επανέλθει ποτέ στα παλιά δεδομένα, όπου υπήρχαν τόσες πολλές σειρές. Ελπίζω να βελτιωθεί λίγο η ποιότητα των πραγμάτων συνολικά, γιατί βλέπω ότι οι φτηνές παραγωγές δεν έχουν και την απαραίτητη ποιότητα. Ελπίζω να το καταλάβουν, γιατί ο κόσμος θα απαξιώσει τελείως την τηλεόραση. Θα κυνηγούν να βρουν τηλεθεατές, αν δεν προσέξουν. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να έρθει μια ισορροπία, δεν γίνεται να γίνονται 40 σίριαλ σε μια χρονιά».

Όσο για τις προτάσεις που είχε μετά το επιτυχημένο σίριαλ του Mega «Ζωή της Άλλης» ανέφερε: «Καταρχήν, σε λίγο καιρό βγαίνει η ταινία «Μια νύχτα στην Αθήνα» του Δημήτρη Αρβανίτη, που έκανα μετά την «Ζωή της Άλλης». Υπήρχαν πράγματα που συζητούσα, τα οποία τελικά δεν έγιναν. Προτάσεις υπήρχαν μετά τη «Ζωή της Άλλης», αλλά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που συζητούσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα