Κόρη πασίγνωστου παρουσιαστή διαγνώστηκε με καρκίνο των λεμφαδένων!

Πριν από μερικά χρόνια, ύστερα από εξετάσεις ρουτίνας στις οποίες υποβλήθηκε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ανακάλυψε πως έπασχε από πολλαπλή σκλήρυνση.

Έμαθε να ζει μ' αυτό και πίστευε πως έχει πληρώσει το... τίμημα σε ό,τι είχε να κάνει με την οικογένειά του. Τώρα, που η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, ένα μεγάλο γιατί έχει καρφωθεί στο μυαλό του και πονάει πολύ. Είναι ο Montel Williams ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και το δικό του reality σόου στην τηλεόραση. «Γιατί

να συμβεί σε εκείνη;» διερωτάται τώρα συντετριμμένος ο ίδιος μετά την είδηση ότι η 24χρονη κόρη του Maressa έχει τη νόσο Hodgkin που προσβάλει τους λεμφαδένες. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Closer Weekly, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κόρη του σε αυτόν τον άνισο αγώνα. Η Maressa είναι φοιτήτρια σε σχολή νοσηλευτικής και ασχολείται ερασιτεχνικά με το bodybuilding και όπως λέει η ίδια: «Θα τελειώσω τη σχολή μου. Θα φτάσω και σε καλύτερο επίπεδο στο body building. Σκοπεύω να νικήσω τον καρκίνο και την ίδια χρονιά να ολοκληρώσω όλα όσα έχω στο μυαλό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα