Κωνσταντίνος Σκορδάλης: «Καθημερινά βγαίνω με πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι σχέσεις;»

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης σε πρόσφατη συνέντευξή του διέψευσε τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει βρει νέα σύντροφο.

«Καθημερινά βγαίνω με πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι σχέσεις;». Άρα το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; «Ποιο δημοσίευμα; Για μένα υφίσταται ένα δημοσίευμα όταν υπάρχει αυτοψία ή ο δημοσιογράφος ρωτά και μαθαίνει από τον άνθρωπο που αφορά το κάθε δημοσίευμα. Ποιον ρώτησε αυτός

που τι έγραψε;», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Ακόμα εξομολογήθηκε αν πιστεύει ότι αυτούς τους τρεις μήνες που βρίσκεται σε διάσταση με την Νίνα Λοτσάρη τα Μέσα ενημέρωσης βεβήλωσαν τη ζωή του. «Γενικά δεν μου αρέσει η προσωπική μου ζωή να υπάρχει ούτε στα περιοδικά, ούτε στις εφημερίδες και ο λόγος που κάνω αυτή τη συνέντευξη είναι γιατί πρέπει να έχουν ένα τέλος αυτά τα πράγματα. Αυτή την στιγμή, στην Ελλάδα, πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το πώς θα επιβιώσουμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Είναι πολύ σημαντικό να προχωράς τη ζωή σου σε μια χώρα που καταστρέφεται, θεωρώ πολύ τραγικό, ειδικά αυτή την περίοδο ασχολούνται με την προσωπική ζωή κάποιων, αδιαφορώντας για το τι πραγματικά συμβαίνει. Όσο για το αν βεβηλώθηκε ή όχι η ζωή μας, αυτή είναι η σόουμπιζ». Τον σόκαρε που ξαφνικά μέσα σε δύο μήνες έγινε το πρόσωπο της δημοσιότητας; «Αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Με ανησυχεί περισσότερο για τα παιδιά μου και πώς θα τα προστατεύσω από μια αντίστοιχη έκθεση. Τίποτε άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα