Κατερίνα Ζαρίφη: «Άρχισα να χάνω κιλά όταν σταμάτησα τη δίαιτα»

Έδωσε την απάντησή της η Κατερίνα Ζαρίφη, χάνοντας πολλά κιλά;

«Άρχισα να χάνω κιλά όταν σταμάτησα τη δίαιτα. Δεν πίεσα τον εαυτό μου για κάτι. Είμαι σε καλή ψυχολογία, ξεκίνησα λόγω κρίσης να μαγειρεύω στο σπίτι κι αυτό με ευνόησε. Γενικά, πάντως, δεν με μπλόκαρε ποτέ το σώμα μου, αν μπλοκάρει κάποιους ας μην το πάρουν στις εκπτώσεις! (γέλια)» τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη στο TV Glam.

Δεν αδυνάτισε δηλαδή για το σύντροφό της; «Όχι, βέβαια. Ο σύντροφός μου με γνώρισε όπως με γνώρισε. Αν ήθελε κάτι άλλο, θα το είχε επιλέξει.»

Έχει φάει «χυλόπιτα»

λόγω κιλών; «Ποτέ. Κι αυτό όμως από επιλογή. Αν πήγαινα σε έναν άνθρωπο που είναι 15 ώρες στο γυμναστήριο, μπορεί και να έτρωγα. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος σ' εμένα βλέπει άλλα πράγματα. Και βέβαια άλλο είναι η ωραία γυναίκα και άλλο το ωραίο σώμα. Για μένα, ας πούμε, η Aντέλ είναι καλλονή, είναι θέμα γούστου.»

Με το σύντροφό της, Γιάννη, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Θα κάνω μια παρουσίαση νυφικών, θα το βάλω σαν στολή (γέλια). Δεν το σκέφτομαι, δεν είμαι το κοριτσάκι που έχει ονειρευτεί όλα αυτά. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Υπάρχουν άνθρωποι που σου αλλάζουν όλες τις θεωρίες.»

Παιδί θέλει να αποκτήσει; «Τα λατρεύω. Σαφώς και θα ήθελα και θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Ομως πιστεύω ότι αυτά έρχονται μόνα τους, τυχαίνουν!»

Keywords
Τυχαία Θέματα