Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα ήθελα ένα παιδί»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για την ζωή της μετά το γάμο και αποκαλύπτει πως θα ήθελε πολύ ένα παιδί.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων δήλωσε αναφορικά με το τίμημα της αναγνωρισιμότητα: «Σαφώς και έχει. Αλλά τι νόημα έχει όλο αυτό σε μια Ελλάδα που κυριολεκτικά καταρρέει; Η αποκαλούμενη showbiz

ζούσε και βασίλευε τον καιρό της ευμάρειας. Για ποιο star systrem μιλάμε τώρα; Στις μέρες μας, είναι αγώνας επιβίωσης για όλους...»

Διαταράχτηκε ποτέ η ισορροπία της ζωής της; «Σαφώς την εποχή  όπου έβλεπα τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και υπήρχαν διαρκώς παπαράτσι απ' έξω. Ομολογώ ότι ζορίστηκα γιατί έπαψα να νιώθω ελεύθερη. Μέχρι και κρίσεις πανικού με έπιαναν».

Όσο για την καινούργια της ζωή και το πώς είναι μέσα στο σπίτι, είπε: «Νιώθω ασφάλεια και συντροφικότητα, κάτι που αναζητούσα εδώ και χρόνια. Φροντίζω τον χώρο στον οποίο μένω και μαγειρεύω συχνά για τον σύζυγό μου και τους φίλους μου. Μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. Όταν έχουμε χρόνο με τον Παναγιώτη βλέπουμε ταινίες, απολαμβάνουμε ωραίες γεύσεις και χαλαρώνουμε.»

Υπάρχει σκέψη για ένα παιδί; «Από τη στιγμή που βρήκα αυτόν που ήθελα, γιατί όχι; Όταν νιώθεις σιγουριά με κάποιον είναι λογικό να επιδιώκεις και τη συνέχεια...»

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα