Κατερίνα Καινούργιου: «Η Μαρια είναι μια άψογη συνεργάτιδα, αλλά και μία πολύ καλή φίλη»

«Ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα με τη Μαρία Ηλιάκη», αποκαλύπτει η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια λέει στο περιοδικό Εγώ: «Είναι λογικό όταν είναι δύο γυναίκες σε μία εκπομπή -με τη Μαρία βέβαια να είναι το πρώτο όνομα-, να απαιτεί λίγο καιρό να υπάρξουν οι ισορροπίες. Η Μαρια είναι μια άψογη συνεργάτιδα, αλλά και μία πολύ καλή φίλη. Ξέρει πολλά πράγματα για εμένα και είμαι τυχερή που δουλεύω με μία γυναίκα σαν εκείνη. Την ευχαριστώ και την αγαπώ πολύ». Η ίδια απαντά καις τις

φήμες που θέλουν αυτή τη κόντρα βασισμένη σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων. «Όχι. Δύο γυναίκες σε μία εκπομπή στην αρχή θέλουν χρόνο και χώρο. Η Μαρία είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι πολύ δοτική. Είναι λογικό στην αρχή να κρατά τις αποστάσεις της. Έπρεπε η μία να μάθει την άλλη», λέει και καταλήγει αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. «Όχι. Η Μαρία είναι ένα βήμα παραπάνω από εμένα. Έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή. Πάντα είμαι συγκαταβατική. Οπότε δεν υπήρξε λόγος ποτέ να τσακωθούμε ή να έρθουμε σε εντάσεις», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα