Κατερίνα Γκαγκάκη: «Προσπαθώ να ισορροπήσω τις δύο ιδιότητες στο μυαλό μου»

Τις δυο ιδιότητες της, αυτόν που έχει στην κριτική επιτροπή του YFSF και αυτόν που έχει ως διευθύντρια Επικοινωνίας, προσπαθεί να ισορροπήσει η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Δυσκολεύτηκα και ακόμα προσπαθώ να ισορροπήσω τις δύο ιδιότητες στο μυαλό μου. Έρχεται σε κόντρα με αυτό που νομίζω ότι πρέπει να δείχνω προς τα έξω, που είναι λίγο πιο political correct και σοβαρό. Στην πραγματικότητα όμως όσοι με γνωρίζουν καλά πιστεύουν ότι η συμμετοχή μου στο σόου ταιριάζει απόλυτα με

τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου. Όσο για το τι σκέφτεται ο διευθυντής Προγράμματος του καναλιού για να τοποθετήσει τον κάθε άνθρωπο στην κάθε θέση και με τι κριτήρια αποφασίζει τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής σε ένα σόου, αυτό δεν το γνωρίζω», λέει η ίδια στο Big Fish. Όσο για το αν ήταν ρίσκο τα νέα πρόσωπα και τα νέα projects; «Έχω τη βεβαιότητα, όπως το έζησα από μέσα, ότι δεν ήταν ρίσκο γιατί δεν επρόκειτο για κινήσεις -πυροτεχνήματα. Όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα μακροπρόθεσμης μελέτης και στρατηγικής που υλοποιήθηκε με επιτυχία. Δηλαδή, πότε θα βάλεις περισσότερα προϊόντα στο πρόγραμμα, πότε θα επενδύσεις σε περισσότερα πρόσωπα και πότε θα μπεις σε νέες ζώνες. Τίποτα απ' όλα τα παραπάνω δεν έγινε τυχαία όπως και κανένα αποτέλεσμα δεν είναι προϊόν τύχης ή συγκυριών. Στη φετινή παρουσίαση προγράμματος που κάναμε, γνωρίζοντας με μαθηματική ακρίβεια την αποτελεσματικότητα των αποφάσεων που είχαν ληφθεί το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα μελλοντικά μας σχέδια, δηλώσαμε ότι στοχεύουμε στην πρωτιά και σε μικρό χρονικό διάστημα αυτό έγινε πραγματικότητα», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα