Καίτη Γαρμπή: «Προτιμώ να είμαι με τα πρόβατα, και όχι με τους λύκους»

«Μεγάλωσα με αξίες από τους γονείς μου. Και τους ευγνωμονώ γι' αυτό. Το καλό κομμάτι μου το οφείλω σε εκείνους. Το κακό στον εαυτό μου» εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή.

 

«Μεγάλωσα με ασφάλεια, αγάπη, προστασία. Έμαθα να μην κάνω κακό στον συνάνθρωπο, να βαδίζω στον δικό μου δρόμο, να μην κοιτάω δεξιά και αριστερά για να βγάλω το μάτι του άλλου. Να κάνω τίμια τον δικό μου αγώνα για να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη. Αυτά τα χνάρια ακολουθώ ως τώρα. Πολλές φορές λέω: «Ρε Καίτη, μα καλά, δεν έχει αλλάξει

τίποτα μέσα σου από τότε που ήσουν 12; Πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί; Εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα του ανθρώπους;». Αν πρέπει να διαλέξω αν θα είμαι με αυτό το στρατόπεδο ή το άλλο, προτιμώ να είμαι με αυτό. Προτιμώ να είμαι με τα πρόβατα, και όχι με τους λύκους. Προτιμώ να είμαι αθώα και όχι πονηρή. Προτιμώ να εμπιστεύομαι παρά να είμαι καχύποπτη. Νομίζω πως όλο αυτό φαίνεται πάνω στη σκηνή. Η αλήθεια, η αγνότητα, η καλή πρόθεση καθενός. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις κανέναν. Έτσι βαδίζω εγώ. Ήμουν πάντα ειλικρινής. Και τότε που έκανα ότι έκανα και τώρα που κάνω αυτό και μεθαύριο που θα κάνω κάτι άλλο. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Σε κάθε φάση της καριέρας μου απολάμβανα αυτό που έκανα και ευγνωμονούσα τους ανθρώπους και τον Θεό γι΄ αυτό που ζούσα» συμπληρώνει στο «Θέμα» η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα