Ηθοποιός παίρνει θετική ενέργεια από το φλερτ ανδρών και συμφωνεί με την Χρυσή Αυγή σε κάποια πράγματα!

Γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πως αντιδρά όταν τον φλερτάρουν οι άνδρες και αν έχει υποκύψει σε αυτό και αποκάλυψε πως συμφωνεί σε αρκετά σημεία με την Χρυσή Αυγή!

 

Ο λόγος για τον... Χρήστο Βασιλόπουλο! Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στο oktv: «Κάποιοι άνθρωποικαταλαβαίνουν από πιο νωρίς τι τους ελκύει. Έτσι και εγώ κατάλαβα ότι μ' αρέσουν από νωρίς τα κοριτσάκια. Αλλά φυσικά μου βάζω αυτή τη ταμπέλα. Όμως η παιδεία, η θρησκεία και ο κοινωνικός μας περίγυρος μας τραβάνε πίσω σε αυτά τα θέματα. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο. Αν κάποιος άνδρας

είναι ωραίος δεν είναι κακό να πεις είναι κ**λας, ακόμα και αν είσαι άνδρας. Αλλά φοβόμαστε να το πούμε γιατί όλα είναι θέμα νοοτροπίας και ακόμα μεγάλο ρόλο παίζει τι φοβάσαι και τι όχι».

Πώς αντιδρά όταν του την πέφτουν οι άντρες; Ο ίδιος τόνισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα βλέπω την θετική πλευρά. Όταν με πλησιάσει κάποιος και μου πει ένα κομπλιμέντο έστω και ακραίο θα γελάσω γιατί είναι μια θετική έκφραση ενός ανθρώπου προς το πρόσωπο σου. Σου δείχνει τον πόθο που έχει για σένα και είναι πολύ ωραίο να σου λενε πως σε ποθούν σεξουαλικά. Μου δίνουν πολύ θετική ενέργεια αυτά τα σχόλια. Αντιδρώ με αγάπη και χιούμορ. Μου έχει συμβεί να μου κάνει κίνηση άνδρας αλλά επειδή ξέρω τι είμαι και δεν υπάρχει ερεθισμός δεν προχωρά. Δεν είπα μην το κάνεις. Είπα όμως μήπως; Γιατί για να πεις δεν είσαι πρέπει να έχεις δοκιμάσει, δηλαδή να έχεις πάει προς αυτό το μονοπάτι και να μην σου έχει βγει. Αλλά όποιος έκανε κίνηση δεν υπήρχε ανταπόκριση».

Όσο για την Χρυσή Αυγή δεν δίστασε να πει: «Χωρίς να παρεξηγηθώ με βρίσκουν σύμφωνο κάποια πολύ μικρά πράγματα που αντιπροσωπεύουν. Δηλαδή ότι πρέπει να είμαστε πιο πολύ Έλληνες και να προστατεύουμε την χώρα, τον πολιτισμό και την γλώσσα μας. Σε αυτά με βρίσκουν θετικό όμως με βρίσκουν αρνητικό στο τρόπο και στο τσαμπουκά. Δηλαδή ότι θα στο επιβάλλουν επειδή είναι Έλληνες με βρίσκει κάθετο. Οτιδήποτε μήνυμα θες να περάσεις πέρνα το με το λόγο και όχι με αυτή την ιδεολογία. Ο Χίτλερ όταν ξεκίνησε να κάνει πολιτική έδινε πολλά προνόμια σε όλες τις μητέρες γι' αυτό και πήρε τόσες ψήφους. Όμως έφυγε από αυτά τα προνόμια στο μέλλον και η κατάσταση ξέφυγε. Γι' αυτό και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αυτό το κόμμα στη πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα