Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Πάντα με γοήτευε το σινεμά»

Για την συμμετοχή της στην κινηματογραφική παραγωγή «Adventure in Greece», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Πάντα με γοήτευε το σινεμά, κι επειδή μεγάλωσα με ταινίες περισσότερο απ' ό,τι με θεατρικές παραστάσεις, ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να γίνω ηθοποιός. Με μαγεύει πολύ η τέχνη αυτή, παρότι διαπιστώνω

πως για τους ηθοποιούς απαιτεί επιπλέον συγκέντρωση, ειδικά σε συνθήκες σαν αυτές εδώ, που είχαμε τα θαλάσσια γυρίσματα», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος. Όσο για την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»; «Είναι μεγάλη ευτυχία να πηγαίνει καλά η δουλειά που κάνεις και να υπάρχουν θεατές που να θέλουν να τη δουν. Γιατί, όπως και να' χει, η δουλειά μας απευθύνεται στον κόσμο, αλλιώς θα μαζευόμασταν σπίτια μας να κάνουμε παραστάσεις για συγγενείς και φίλους, ή θα γυρίζαμε μόνοι μας βιντεάκια. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί και στα κείμενα. Η Κωνσταντίνα Γιαχαλή, που γράφει προσωπικά για μας, κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως και όλοι οι άλλοι σεναριογράφοι της σειράς», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα