Ηλίας Μαμαλάκης: «Η τηλεόραση μου λείπει πάρα πολύ!»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε γιατί έφυγε από την εκπομπή της ΕΡΤ και δήλωσε ότι του λείπει η τηλεόραση.

«Στην αρχή είπαμε να συνεργαστούμε, δείξαμε καλή θέληση, όμως δεν μετρήσαμε σωστά τα εμπόδια. Έμειναν άλυτα. Άλλα ήθελαν εκείνοι, άλλα ήθελα εγώ. Και γι' αυτό, εκ των υστέρων βέβαια, αποφασίσαμε να σταματήσουμε, όπως και κάναμε». Όπως είπε ο σεφ στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» η τηλεόραση του λείπει και θα ήθελε να κάνει ακόμα κι

άλλα πράγματα σε αυτήν. «Πάρα πολύ! Νομίζω ότι έχω πολλά να δώσω ακόμη και να κάνω διαφορετικά πράγματα. Όχι απλά άλλο ένα παιχνίδι μαγειρικής, σαν όλα αυτά που έχουν κατακλύσει την τηλεόρασή μας. Αλλά τώρα, δυστυχώς δεν υπάρχουν τα χρήματα για τέτοιες παραγωγές. Η επόμενη δουλειά μου θέλω να είναι ένα ντοκιμαντέρ, που θα αφορά την τροφή του 5ου αιώνα έως τον 3ο αιώνα. Έψαξα πολύ, διάβασα πολλά βιβλία και είμαι έτοιμος να το κάνω, όμως είναι πολύ δύσκολο γιατί κανένα κανάλι δεν μπορεί να το αναλάβει λόγω κόστους. Μακάρι να γίνει, για να διευκρινιστούν κάποια πράγματα που ο κόσμος ακόμα αγνοεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα