Ηλιάκη: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος, πάντα θα μου λείπει η μαμά μου, δε νομίζω ότι θα το ξεπεράσω ποτέ»

Ο χρόνος που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος για τη Μαρία Ηλιάκη! Έχασε τη μητέρα της και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όμως τώρα είναι πιο δυνατή από ποτέ.

«Το έζησα για οχτώ χρόνια, κάποια στιγμή ο οργανισμός της εξασθένησε και έφυγε... Ήταν μια δύσκολη περίοδος, πάντα θα μου λείπει η μαμά μου, δε νομίζω ότι θα το ξεπεράσω ποτέ. Αισθάνομαι ότι μέσα σε έναν χρόνο έχω μεγαλώσει δέκα χρόνια. Γιατί ξαφνικά λες τώρα είμαι μόνη μου. Χωρίς να θέλω να μειώσω το ρόλο του πατέρα, όταν φύγει η μάνα λες: "τώρα τι κάνω;". Ωριμάζεις, μεγαλώνεις. Εγώ πέρασα και

πολύ χρόνο στα νοσοκομεία και πραγματικά κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος την υγεία του. Γιατί παλαιότερα ήμουν πολύ στον κόσμο μου, θεωρούσα ότι όλα είναι πολύ δεδομένα. Και ικανοποιούμαι πια και με λιγότερα πράγματα, είχα αυτό το ανικανοποίητο, δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα», είπε η παρουσιάστρια γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η Μαρία Ηλιάκη παραδέχθηκε ότι χρειάστηκε να απευθυνθεί σε ειδικό για να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της.

«Χρειάστηκα ψυχολογική υποστήριξη» και αυτό την βοήθησε!

«Έχω λιγότερες ανασφάλειες πια και μ' αρέσει που είμαι μόνη μου, την απολαμβάνω πάρα πολύ τη μοναξιά μου, την προσωπική μοναξιά μου εννοώ. Είμαι σε μια φάση ζωής, πρώτη φορά που πατάω γερά στα πόδια μου. Είναι η πρώτη φορά που τα έχω τόσο καλά με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πώς; Ίσως η δύσκολη χρονιά που πέρασε με μεγάλωσε και με δυνάμωσε. Αλλά είναι η πρώτη φορά που περνάω καλά μόνη μου και το απολαμβάνω» τόνισε στο περιοδικό «Εγώ» η Μαρία Ηλιάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα