Η «τράτζικ» λίστα της Δούκισσας Νομικού!

«Ναι! Αυτό είναι το νέο σλόγκαν! Το «τράτζικ» – με την απαραίτητη βεβαίως προφορά – έχει γίνει η νέα μόδα και έχει πάρει τη θέση του εξίσου επιτυχημένου «ομορφάντρα», γράφει η Δούκισσα Νομικού.

 

Μέσα από την προσωπική στήλη στο entertv μας μεταφέρει μια λίστα με τα πέντε πιο τράτζικ πράγματα των τελευταίων ημερών.

Η ίδια γράφει:

«Ξεκινάμε με την Εurovision που την έχουμε και φρέσκια! Όχι δεν την είδα ολόκληρη, είδα μερικά αποσπάσματα.. Αν κρίνω όμως από τα σχόλια σας στο τουιτερ δεν εντυπωσιαστήκατε καθόλου!», αυτό μπαίνει πρώτο στη λίστα της και συνεχίζει: «Ο καιρός! Πραγματικά είναι τόσο τράτζικ! Εκεί που μας γλύκανε με ήλιο και ζέστη, εκεί που μας έκανε να πιστέψουμε ότι το καλοκαίρι είναι μόνο μια ανάσα μακριά, εκεί αποφάσισε ξαφνικά να παγώσει, να χιονίσει και να βρέξει! Τράτζικ! Η διάθεση πηγαινοέρχεται από το ζενίθ στο ναδίρ! Δίχως έλεος! Πφφφ!». Επόμενο στη λίστα; «Διαχρονικά τράτζικ είναι οι 300 – όχι του Λεωνίδα- της Βουλής , τα ανελέητα μέτρα με τα οποία μας βομβαρδίζουν συνεχώς και η ατιμωρησία εκείνων που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη λίστα!!!». Έπειτα γράφει: «Τράτζικ εξακολουθεί να είναι κάτι για το οποίο έχω ξαναγράψει.. Η δηθενιά, η κοροϊδία και το ψέμα . Έχω διαπιστώσει ότι αυτό που κράζει κάποιος, είναι τελικά αυτό που θέλει. Αλλά δεν έχει... Μου αποδεικνύεται καθημερινά, ότι άνθρωποι που είναι απόλυτα κάθετοι σε κάποιο θέμα, την επόμενη μέρα αυτοαναιρούνται και υποστηρίζουν με το ίδιο πάθος το ακριβώς αντίθετο». Και για το τέλος άφησε τον Joseph Kony. «Για το τέλος, άφησα τον πιο τράτζικ άνθρωπο από όλους... Τον Joseph Kony, τον νούμερο ένα καταζητούμενο από το διεθνές δικαστήριο, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Θεωρείται υπεύθυνος για περισσότερες από 30.000 απαγωγές μικρών αγοριών που στρατολογεί στο στρατό του, αλλά και κοριτσιών που χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικές σκλάβες ή για δολοφονίες , ακρωτηριασμούς και πολλά άλλα βάρβαρα βασανιστήρια..».

Keywords
Τυχαία Θέματα