Η Νίνα Λοτσάρη με την «Αντιγόνη» στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη

Μια άκρως δημιουργική νέα σεζόν περιμένει τη Νίνα Λοτσάρη καθώς η ίδια και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις με στόχους Ευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους αυτή τη φορά!!

Η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια ήδη έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση του τραγουδιού «Bang-Bang»,που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ σύντομα θα γυριστεί και το εν λόγω video

clip. Παράλληλα με τις δισκογραφικές της υποχρεώσεις η Νίνα Λοτσάρη βρίσκεται ήδη σε πανελλαδική περιοδεία με την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», ενώ η ίδια και ο σύζυγός της πηγαινοέρχονται σε ταξίδια-αστραπή στη Λέρο για να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους.

Σύντομα –εξίσου- όμως οι δύο τους, θα ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για ένα ταξίδι στην Ισπανία προσκεκλημένοι ενός μεγάλου γραφείου παραγωγής και εκπροσώπησης καλλιτεχνών ευρωπαϊκού βεληνεκούς, με σκοπό την εύρεση τρόπου συνεργασίας με άξονα νέα shows αλλά και την Όπερα «Αντιγόνη», μια μεγάλη παραγωγή που παρουσιάσθηκε το Μάρτιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Lee Breuer με τη Νίνα Λοτσάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αντιγόνης, σε σύνθεση Θεόδωρου Στάθη και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ραφαήλ Πυλαρινού.

Ο Δεκέμβριος θα βρει τη Νίνα Λοτσάρη να προετοιμάζεται για ένα υπερατλαντικό ταξίδι αυτή τη φορά! Και πως να μην είναι, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, ενθουσιασμένοι αφού η προαναφερθείσα Όπερα "Αντιγόνη" θα παρουσιασθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη ενώ θα ακολουθήσει και μια ακόμη παράσταση στο Manhattan αφού η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση που της απηύθυνε η κυρία Μέρω Κεσεσίογλου , η "ψυχή" της Ελληνικής Δράσης Αφρικής- μη κυβερνητικής οργάνωσης με σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της Μαύρης Ηπείρου- αλλά και η Πρέσβειρα της Ακτής Ελεφαντοστού, για μια παράσταση για τους σκοπούς της Οργάνωσης.

Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις χειμερινές επαγγελματικές εκπλήξεις που ετοιμάζει η Νίνα Λοτσάρη έχοντας πάντα στο πλευρό της τον «φύλακα-άγγελός της», όπως η ίδια είχε χαρακτηρίσει τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα