Η μαυρισμένη Μενεγάκη, ο έρωτας που κράτησε τρία χρόνια και η δεύτερη εγκυμοσύνη της Τσιμτσιλή

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Τα θέματα ήταν πάρα πολλά για άλλη μια φορά.

Αφού, όπως έχουμε πει, η showbiz δεν ησυχάζει ποτέ! Πάμε να δούμε τα θέματα που σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Διάσημο ζευγάρι χωρίζει μετά από τρία χρόνια γάμου. Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και γι'αυτό παντρεύτηκαν σχετικά γρήγορα και απέκτησαν και έναν γιο.
Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να πιστέψει στην αλλαγή μιας συνεργάτιδάς της! Το ίσιο μαλλί και το τζιν παντελόνι ξάφνιασαν την παρουσιάστρια, ενώ το παντελόνι που φορούσε έδειχνε την αλλαγή στο σώμα της.
Μα, πώς μαύρισες τόσο βρε Ελένη; Ούτε στην Άνδρο το καλοκαίρι δεν είχες γίνει τέτοια... «αραπίνα»! Η Παρουσιάστρια πήγε στις Μαλδίβες τα Χριστούγεννα, όπως είναι γνωστό με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία αγγελούδια της και φαίνεται πως όλη μέρα ήταν στην παραλία και έκανε ηλιοθεραπεία.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει και φαίνεται. Η παρουσιάστρια είναι πολύ χαρούμενη που θ' αποκτήσει δεύτερο παιδάκι, αφού δεν έχει κρύψει την επιθυμία της για μια μεγάλη οικογένεια.
Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια εύστοχη παρατήρηση για τον σύντροφο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο, στο «Πρωινό Mou»! Μόλις τον είδε... παρατήρησε κάτι που κανείς δεν είχε παρατηρήσει έως τότε!

Keywords
Τυχαία Θέματα