Η Μαρία Μπεκατώρου, τα τελώνια και οι… αισθησιακές ταινίες!

Μάτι δεν έκλεισε χθες το βράδυ η Μαρία Μπεκατώρου με αποτέλεσμα να πάει άυπνη σήμερα στην Ναταλία Γερμανού όπου ήταν καλεσμένη.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε την χθεσινοβραδινή της περιπέτεια στο «Μες στην καλή χαρά» και δεν μπορούσε ακόμα να συνέλθει. «Δεν έχω κοιμηθεί... γιατί άνοιξε μόνη της η τηλεόραση», είπε έντρομη και καταρρακωμένη η Μαρία Μπεκατώρου κι όταν η Ναταλία της ζήτησε να εξηγήσει τι της συνέβη η παρουσιάστρια είπε πως χθες το βράδυ κάτι γινόταν σπίτι της αφού η τηλεόραση άνοιξε μόνη της σε ένα κανάλι που είχε μια αισθησιακή ταινία, μετά έκανε μόνη της ζάπινγκ και στο τέλος που η Μαρία Μπεκατώρου πήγε να την κλείσει ήταν αδύνατον, μέχρι που την έβγαλε από την πρίζα, με μεγάλη, όμως, δυσκολία και τρόμο.

Η παρουσιάστρια επίσης είπε πως φοβάται και τα τελώνια και τα πνεύματα και πως ούτε σήμερα θα κοιμηθεί από την έννοια της. Τι έκανε όμως σε όλο αυτό ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου, Αντώνης Αλεβιζόπουλος και πώς αντέδρασε η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» στο άκουσμα των παραπάνω;

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα