Η Γωγώ Φαρμάκη παραδέχεται για πρώτη φορά πως δεν μιλιόντουσαν με την αδερφή της

Ποια είναι η δυσκολότερη φάση της ζωής της Γωγώς Φαρμάκη; Είναι ο πολυσυζητημένος τραυματισμός της;

«Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τίποτε δεν είναι δεδομένο για κανέναν μας. Τους δύο μήνες που έμεινα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκα σε έξι χειρουργεία αναθεώρησα πολλά πράγματα, ξεσκαρτάροντας ακόμη και τους φίλους μου. Βρήκα τη δύναμη να απομακρύνω ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα μου για λάθος λόγους...

- Ποια εικόνα θυμάσαι πιο έντονα;

Οταν βρέθηκα στο νοσοκομειακό υπέφερα από πολύ δυνατούς πόνους αλλά βαθιά μέσα μου ήξερα ότι θα ζήσω.

Οι προσπάθειες των γιατρών και η δίψα μου να επανέλθω ήταν αυτά που με κράτησαν ουσιαστικά στη ζωή. Ακουγα κάποιους να λένε ότι η κατάστασή μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη και σκεφτόμουν “πόσο λίγο με ξέρουν”. Hθελα να ζήσω και έζησα! Οταν ξύπνησα έπειτα από κάποιες εβδομάδες στην Εντατική, προσπάθησα να ενεργοποιήσω όλες μου τις δυνάμεις και το πέτυχα. Εκτοτε, όποτε ακούω κάποιον να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται για το παραμικρό του βάζω τις φωνές λέγοντας του: «Αν μη τι άλλο, όχι μπροστά μου!»

-Αληθεύει ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού περάσατε μια περίοδο ψυχρότητας με την Ολγα;

«Nαι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ. Το αίμα νερό δεν γίνεται κι αν γίνεται δεν πίνεται. Η αδελφή μου είναι ένας χαλαρός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, τελείως διαφορετικός από την εικόνα που βγάζουν για εκείνη τα media»

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα