Η Γερμανού «την είπε» στον Λιάγκα: ««Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου! Στεναχωρείς κόσμο!»

Η Ναταλία Γερμανού «τα έχωσε» στον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλιά του για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη για τον τελικό της ελληνικής Eurovision!

«Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου! Είσαι λίγο στενάχωρος μερικές φορές! Στεναχωρείς κόσμο!» του είπε η παρουσιάστρια και αμέσως έσπευσε να δικαιολογηθεί: «Είπα τη γνώμη μου. Εδώ πληρωνόμαστε, για να λέμε και τη γνώμη μας. Δεν σημαίνει ότι είναι θέσφατο η γνώμη μου. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν είπα κάτι κακό γι' αυτήν. Είπα ότι είναι όμορφη κοπέλα, ότι έχει καλή φωνή, το τραγούδι δεν μ' άρεσε! Αν αυτό αναπαράγεται, και γίνεται χαμός, δεν φταίω εγώ γι' αυτό».

Και ανταπάντησε η Ναταλία: «Δεν φταις, αλλά λες μια σειρά κοσμητικών επιθέτων. Ας πούμε σκουπίδι, τουρκομπαρόκ, και ξεχνάς πως πίσω από το τραγούδι κρύβονται δυο άνθρωποι που το έγραψαν. Αυτοί πως θα ένιωσαν; Αν το έλεγες αυτό για δικό μου τραγούδι, εγώ θα έβαζα τα κλάματα!»
Και ο Γιώργος της είπε: «Είναι εξαιρετικοί δημιουργοί, και το τραγούδι είναι πολύ καλό για τη νοοτροπία του Έλληνα, αλλά όχι για την Εurovision».

Keywords
Τυχαία Θέματα