Η έμμεση απάντηση του Λιάγκα στη Μελέτη: «Έλεος με την παραποίηση»

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε χθες το μεσημέρι στον Γιώργο Λιάγκα που είχε στην εκπομπή της την Φωτεινή από το fame Story και σχολίασαν τα όσα είπε η Άσπα Τσίνα στην Ναταλία Γερμανού!


Αφού του τα «έχωσε» στη συνέχεια θυμήθηκε όλα όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου

να αποκτήσει μωρό! ««Είχε γίνει ένα ζήτημα τις προάλλες με αφορμή την απόφαση του Φώτη ν' αποκτήσει ένα παιδί. Και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από μια εβδομάδα έπεσε στα χέρια μου ένα editorial του Λιάγκα που μιλούσε για τον ρατσισμό, όπου έγραφε ότι ο Έλληνας είναι κομπλεξικός, δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων και πρέπει να προσαρμόζεται! Και λέω "δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας"».
Σήμερα λοιπόν ο παρουσιαστής έδωσε μια έμμεση απάντηση για αυτά που είπε για τον Φώτη: «Διατύπωσα μια απορία προσωπική. Δεν πήρα θέση, επειδή βλέπω ότι είπε κάποιος ότι τάχθηκα εναντίον... είπα κάτι; Επειδή αυτός που πετάει λάσπη συνήθως έρχεται στα μούτρα του... Ο Φώτης κατάλαβε τι είπα, γιατί δεν έθιξα κανέναν... Θέλουν να κάνουν την τρίχα τριχιά... Έλεος με την παραποίηση, επειδή κάποιος είναι σε απόγνωση, επειδή δεν του τα έφερε η ζωή όπως θα ήθελε»

Keywords
Τυχαία Θέματα