Η απόπειρα αυτοκτονίας του Λιβιεράτου, η μεταμόρφωση της Καραβάτου και το πώς είναι σήμερα η Νατάσα Καραμανλή

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλές καλές, αλλά και άσχημες ειδήσεις. Ποια είναι όμως εκείνα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον;

Η Κατερίνα Καραβάτου άλλαξε και φαίνεται! Η παρουσιάστρια επιστρέφει φέτος μετά από μια απουσία δύο ετών από την τηλεόραση με μια εκπομπή στον Alpha. Συγκεκριμένα ανέλαβε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Η Κατερίνα Καραβάτου λοιπόν στην πρεμιέρα θα είναι φανερά αλλαγμένη και πολύ αδυνατισμένη.

Έναν σχεδόν χρόνο μετά τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική, όπως ο ίδιος είχε παραδεχτεί, ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του!

Η Χριστίνα Παπαδάκη έχει αλλάξει αρκετά και πλέον δεν την αναγνωρίζουν εύκολα. Η τραγουδίστρια έχει κόψει τα μαλλιά της και τα έχει κάνει πιο ξανθά.

Χαμογελαστή και με casual εμφάνιση η Νατάσα Καραμανλή απαθανατίστηκε σε μια σπάνια βραδινή της έξοδο στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Φωτογραφήθηκε με μπικίνι στα 62 της στην παραλία του Μαλιμπού, την ώρα που δύει ο ήλιος και εξέπληξε τους θαυμαστές της! Ο λόγος για την... Jane Seymour, που ήταν ιδέα του γιου της. Στην αρχή αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και στη συνέχεια πείστηκε!

Keywords
Τυχαία Θέματα