Η απίστευτη περιπέτεια της Γκολεμά και το πρόστιμο των 570 ευρώ!

Μία απίστευτη αναποδιά είχε η Ντέπυ Γκολεμά το απόγευμα της Πέμπτης το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή τηλεκριτικός, έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας Realnews στην οποία εργάζεται για να πάει να πληρώσει έναν λογαριασμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο χρωστούσε και της είχαν κόψει το τηλέφωνο. Έκανε όμως το λάθος να φύγει από το γραφείο της χωρίς δίπλωμα, κράνος και ασφαλιστήριο καθώς το κατάστημα όπου θα πήγαινε να πληρώσει ήταν πολύ κοντά. Την «τσάκωσε» λοιπόν ένας αστυνόμος την ώρα που ανέβαινε ανάποδα με μηχανή έναν πεζόδρομο και

της έκοψε πρόστιμο... 590 ευρώ. Διαβάστε παρακάτω πώς περιγράφει η ίδια το όλο περιστατικό στη σελίδα της στο facebook.
«Μόλις τέλειωσαν οι καλοκαιρινές μου διακοπές. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Βγήκα από την εφημερίδα να πάω με το μηχανάκι να πληρώσω την ... που έκοψε το τηλέφωνο για οφειλή 9,70 ευρώ (καθότι λέει το μηχάνημα δεν αναγνωρίζει ποσά αλλά καθυστέρηση) και μια απερισκεψία να ανεβώ 20 μέτρα ένα πεζόδρομο ανάποδα μου κόστισε δυο κλήσεις συνολικού ύψους 570 ευρώ! Ο μπάτσος της ΓΑΔΑ που με τσάκωσε, εξάντλησε πάνω μου ΟΛΑ τα πρόστιμα της Οικουμένης. Καθώς αφού είχα φύγει από την εφημερίδα που ήταν στη γωνία δεν είχα μαζί μου ούτε άδεια, ούτε δίπλωμα, ούτε κράνος, ούτε ασφαλιστήριο (αυτό έχει λήξει).... Δοξάστε με...»

Keywords
Τυχαία Θέματα