Η απίστευτη ιστορία ανθρωπιάς του Κώστα Μπίγαλη

Ο Κώστας Μπίγαλης έχει αποδείξει την καλλιτεχνική του αξία, αφού για δύο δεκαετίες έχει υπάρξει ο αγαπημένος του κόσμου και των ραδιοφώνων.

Τραγουδιστής και συνθέτης χαμηλών τόνων, κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το gossip-tv.gr σας μεταφέρει και την ανθρώπινη πλευρά του τραγουδιστή. Ένα δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ήθελε τον Κώστα Μπίγαλη, να προσπαθεί να πετύχει ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του. Συγκεκριμένα ο τίτλος έγραφε «Έγινε ατζέντης», ενώ το κείμενο

ανέφερε: «Από του… Αιγαίου τα μπλουζ στο άγχος του μάνατζερ».

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος μας ξεκαθάρισε την κατάσταση. Αν και δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να δημοσιοποιηθεί η ιστορία αυτή, ωστόσο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γεγονός που ανέδειξε μία προσωπική ιστορία! Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο τραγουδιστής με την αδελφή του έχουν αναλάβει υπό τη φροντίδα και προστασία τους τον Μοχάμεντ Κεϊτά. Το παιδί αυτό, από τα δεκαεφτά του χρόνια και μέχρι σήμερα παίρνει βοήθεια από την οικογένεια του τραγουδιστή, ενώ σήμερα έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή.

 Ο Κώστας Μπίγαλης δήλωσε: «Δεν ισχύει αυτό, δεν έχω καμία σχέση εγώ, σαν επαγγελματική ασχολία με το management. Απλά υπάρχει κάποιο παιδί από την Αφρική, το οποίο η οικογένεια μου κι εγώ το προστατεύουμε εδώ και τέσσερα χρόνια και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή. Προσπάθησα να του βρω μέσα από τις προσωπικές μου γνωριμίες κάτι για να τον βοηθήσω, αλλά σε επίπεδο προσωπικό, δεν ασχολούμαι δηλαδή επαγγελματικά. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Κεϊτά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Θρασύβουλου και είναι ήδη στην προετοιμασία.  Το παιδί αυτό είναι από την Αφρική, είναι ορφανό και το έχουμε πάρει υπό την προστασία μας εγώ και η αδελφή μου και δε με ενδιαφέρει να το δημοσιοποιήσω αυτό, είναι κάτι προσωπικό, ούτε ασχολούμαι εγώ με το ποδόσφαιρο, εγώ έχω τη δουλειά μου, με τη μουσική ασχολούμαι! Δεν του βρήκα εγώ δουλειά. Εγώ απλώς τον βοήθησα με κάποιες γνωριμίες και τη δουλειά την έκανε κάποιος επαγγελματίας μάνατζερ, αυτός του βρήκε την ομάδα, εγώ έχω την επίβλεψή του γενικότερα, σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Τον πήραμε από 17 χρονών, η οικογένειά μου του βρήκε κάποια στέγη τον βοηθήσαμε και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή. Τώρα όμως ξεκινάει τη ζωή του την προσωπική γιατί είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πια, θα παίρνει το μισθό του. Είναι σχέση ανθρώπινη δεν έχω καμία σχέση εγώ, ούτε μάνατζερ είμαι ούτε πρόκειται να ασχοληθώ στο μέλλον. Έτυχε λόγω της σχέσης μου με τα καλλιτεχνικά να γνωρίζω κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, απλά για μια σύσταση».

Ο Μοχάμεντ Κεϊτά έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη ομάδα του Θρασύβουλου, ενώ έχει περάσει και από την ΑΕΚ. Ο Κώστας Μπίγαλης, απέδειξε ότι εκτός από το να γράφει ωραία τραγούδια, είναι και ωραίος άνθρωπος!

Keywords
Τυχαία Θέματα