Η αγγλική «απάντηση» στο «Γάμος αλά Ελληνικά» με πρωταγωνιστή τον Χωραφά!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια πια από την μεγάλη Χολιγουντιανή επιτυχία "Γάμος αλά Ελληνικά" που με άκρως ελληνικό θέμα έσπασε ταμεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πριν λίγες μέρες βγήκε στην Αγγλία μια νέα  ανάλογου ύφους ταινία με πρωταγωνιστές μια Ελληνική οικογένεια και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά.

Τίτλος της "Παπαδόπουλος και γιοι", "Papadopoulos & Sons". Πρόκειται για την ιστορία ενός Έλληνα εκατομμυριούχου επιχειρηματία ο οποίος λόγω κρίσης βλέπει ξαφνικά τις τράπεζες

να του κάνουν κατάσχεση σε όλη του την περιουσία. ή μάλλον σε σχεδόν όλη, αφού το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να πειράξουν είναι ένα μαγαξί fish and chips που έχει κληρονομήσει από κοινού με τον αδερφό του Σπύρο Παπαδόπουλο (Γιώργο Χωραφά) ο οποίος έχει παραμείνει παραδοσιακός Έλληνας. Τα δύο αδέρφια, που για πολύ μεγάλο διάστημα είχαν απωξενωθεί, αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξαναχτίσουν από την αρχή μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις το μαγαζί. Το trailler της ταινίας ήδη κυκλοφορεί, όπως και videos αφιερώματα στον Σπύρο (Γιώργο Χωραφά)

{youtube}FJ4vR3LvQIw{/youtube}

αλλά και ένα απολαυστικό video με τους ηθοποιούς της ταινίας να μαθαίνουν να χορεύουν ελληνικούς χορούς.

{youtube}dgnQ4T3Ng_c{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα