Η Kim Kardashian το… έσκασε!

Η Kim Kardashian, σύμφωνα με άνθρωπο που είναι η... σκιά της τις τελευταίες μέρες, το έσκασε από την Ελλάδα μαζί με την αδελφή της Khloe, αφού δεν άντεχαν να βλέπουν το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μακριά από τους αγαπημένους τους.

Οι δύο αδελφές απόλαυσαν τις ομορφιές της Ελλάδας στο έπακρο. Έκαναν βουτιές, βόλτες με άλογα, περπάτησαν στα γραφικά στενά, θαύμασαν τα δειλινά, ωστόσο ο έρωτας της

κάλεσε και πάλι στην αγκαλιά των συντρόφων τους. Έτσι χθες το πρωί, όπως αναφέρει η espresso, η εγκυμονούσα Κim αλλά και η αδελφή της Khloe αναχώρησαν με ιδιωτικό αεροπλάνο για την Αθήνα και στη συνέχεια πέταξαν για τις ΗΠΑ. H Kim που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, άλλαξε τελευταία στιγμή τα σχέδιά της (αναφορικά με την αποχώρησή της από την Ελλάδα), αφού τελικά ο σύντροφός της και διάσημος ράπερ Kanye West δεν μπόρεσε να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα, εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Κim ζήτησε αργά το βράδυ της Κυριακής να φύγει μαζί με την αδελφή της για την Αμερική, αφού δεν θέλει να βρίσκεται μακριά από τον πατέρα του παιδιού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα