Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ναι, θα μπορούσα να ξανακάνω πρωινό»

Όταν ο ΑΝΤΙ ανακοίνωσε τα «Καρντάσιανς», υπήρξαν μεγάλες προσδοκίες. Όταν όμως βγήκανε στον αέρα, δεν είχανε κάποιον προσανατολισμό. Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα;

«Δεν ξέρω τι μπορεί να περίμεναν από μένα, τη Μαρία και τον Δημήτρη, το ζήτημα όμως είναι ότι μετά από 2,5 μήνες που υπάρχουμε ως εκπομπή τώρα βρήκαμε τις ισορροπίες. Και αυτό σου το λέω ως τηλεθεατής και όχι ως παρουσιαστής. Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Είναι δύσκολο τρεις διαφορετικοί άνθρωποι να μπορέσουν να συνυπάρξουν από την πρώτη στιγμή. Στην αρχή κι εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι έφταιγε. Παρακολουθούσα

εκπομπές κι έβλεπα ότι έλειπε η... αστερόσκονη. Η εκπομπή ήταν μια προσωπική σου επιλογή, άρα το στοίχημα ακόμα μεγαλύτερο... Ακριβώς επειδή είμαι ο εμπνευστής της ιδέας αλλά και του σχήματος, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά. Νιώθω όμως καλά με τη συγκεκριμένη εκπομπή, είναι αυτό που ήθελα να κάνω» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.

-Πρωινό θα έκανες ξανά;

«Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Το ζήτημα είναι ή χρονική στιγμή, η παρέα και το κανάλι. Και επειδή με ρωτάς, ναι, θα μπορούσα να ξανακάνω πρωινό. Το επάγγελμα μου είναι τηλεπαρουσιαστής.»

- Τόσο εσύ όσο και ο Δημήτρης Σταρόβας είστε δύο εκρηκτικές προσωπικότητες. Οσον αφορά στη Μαρία Μπεκατώρου, έχω την αίσθηση ότι τη βλέπουμε και δεν την ακούμε... «Παρακαλώ τη Μαρία να μιλήσει. Μάλιστα, πολλές φορές στην εκπομπή έχουμε σατιρίσει το γεγονός ότι δεν μιλάει. Ανά πάσα στιγμή, της έχω πει ότι μπορεί να πάρει ή να φτιάξει οποιαδήποτε στήλη θέλει.»

- Με ποια λογική επιλέγετε τους καλεσμένους;

«Οσον αφορά στους καλεσμένους της επικαιρότητας, σίγουρα γίνονται «μήλον της Έριδος». Εκεί μπαίνει στη μέση μια γνωριμία, μια φιλία, ένα τηλέφωνο παραπάνω. Οσον αφορά στο πώς επιλέγω τους καλεσμένους, το 99% είναι άνθρωποι που εκτιμώ και το 1 % αυτοί που δεν γουστάρω. Όταν όμως έρθουν, θα το πω μπροστά τους και δεν θα το παίξω κολλητός.»

Keywords
Τυχαία Θέματα