Γνωστή ηθοποιός κάποτε ζούσε ανάμεσα σε... τόρνους!

Η όψη της δεν προδίδει τον... πρότερο βίο της, όταν αναγκαζόταν από τις έξι το πρωί να κάνει οξυγονοκολλήσεις και να βρίσκεται ανάμεσα σε τόρνους.

Η γνωστή ηθοποιός με το όμορφο πρόσωπο και την ευγενική φυσιογνωμία κάποτε είχε εντελώς διαφορετική ζωή από τη σημερινή όπου την απολαμβάνουμε στο θέατρο. Δεν είναι άλλη από την Γιούλικα Σκαφιδά η οποία μετά την τεράστια επιτυχία της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης «Μεφίστο» έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενη. Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη ποταμό

στον Βασίλη Μπουζιώτη και το onlytheater, αποκαλύπτει πως οι φρενήρεις ρυθμοί που ζει σήμερα, όταν από τη μία παράσταση στην οποία παίζει, φεύγει για την άλλη, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ζούσε την εποχή που σπούδαζε: «Μα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που βίωνα μικρότερη που ξύπναγα στις έξι το πρωί, πήγαινα στα εργαστήρια οξυγονοκόλλησης και τόρνου στο ΤΕΙ Ναυπηγικής που σπούδαζα, για να φύγω μετά τρέχοντας για τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών και να κάνουμε σκηνογραφία δραματολογία, υποκριτική κι έπειτα να φεύγω για παράσταση» αποκαλύπτει η ίδια και συνεχίζει: «Τουλάχιστον γλίτωσα τον τόρνο! [γέλια]. Ξέρεις πως αποφορτίζομαι; Ανεβαίνοντας στην μεγάλου κυβισμού μηχανή μου, ανοίγω το γκάζι και...καθαρίζει το μυαλό μου. Όσο και να είναι βαρυφορτωμένο το πρόγραμμά μου,όσο και να έχω κουραστεί,παίρνω τη μηχανή και τρέχω...»

Keywords
Τυχαία Θέματα